Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη για την… μέτρια Διάνα Ηλιούπολης, 1-2 το ψυχωμένο Παλαιό Φάληρο

Published

on

Δύσκολη νίκη πανηγύρισε η Διάνα Ηλιούπολης στο “Σωτήρης Αγγελόπουλος” επικρατώντας με 1-2 του μαχητικού Παλαιού Φαλήρου, κάνοντας το 2Χ2 για τον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε τον τίτλο ότι αποτελεί φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αφού οι παίκτες της ομάδας από τα νότια προάστια υποτίμησαν πέραν του δέοντος το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι εμφανίστηκαν μέτριοι σε όλο το ματς γεγονός που εκνεύρισε τον προπονητή τους με αποτέλεσμα να τους… συγκεντρώσει στο τέλος του αγώνα στην γωνία του κόρνερ και να τους… βάλει τις φωνές.

Από την άλλη, το Παλαιό Φάληρο εμφανίστηκε βελτιωμένο σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στους Τράχωνες, δείχνοντας ότι θα παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εικόνα αγώνα

Στο α’ μέρος η Διάνα είχε την υπεροχή με τους γηπεδούχους να κρατούν μακριά από την εστία τους την επικίνδυνη δυάδα των Καλλέργη και Κετσετζόγλου.

Από την άλλη, το Παλαιο Φάληρο περίμενε στα 2/3 τη Διάνα και ο προσανατολισμός του ήταν να… χτυπήσει στη κόντρα έχοντας τη φάση να ισοφαρίσει στο 42′ με το δοκάρι του Καλλιοντζάκη μετά από πάσα του Κωνσταντινίδη.

Το τέρμα που έκρινε το α’ μέρος πέτυχε ο Καλλέργης στο 21′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπέλερη.

Στο β’ μέρος η Διάνα ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια αφού στο 50′ ο Καλλέργης με τον ίδιο τρόπο που σκόραρε στο α’ μέρος βρήκε δίχτυα και στο 50′ κάνοντας το 0-2.

Και εκεί που όλοι περίμεναν, ότι οι φιλοξενούμενοι θα πήγαιναν σε παιχνίδι-διαχείρισης, υποτίμησαν τον αντίπαλο, με τους παίκτες αντίθετα του Ανδρέα Μαντζούνη να βγάζουν τεράστιο ψυχισμό και να μειώνουν με τον κορυφαίο του Παλαιού Φαλήρου, Κωνσταντινίδη 11′ πριν το 90 με σουτ-βολέ.

Στα τελευταία λεπτά το Φάληρο πίεσε και λίγο έλειψε να φτάσει στο 2-2, όμως ο Διγενής με σουτ μέσα από την περιοχή μετά το γύρισμα του Κωνσταντινίδη έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

4′ Σουτ του Αναστασίου αουτ.

11′ Σουτ του Καλλέργη η μπάλα άουτ.

17′ Ψηλοκρεμαστό του Ντζαβίδα η μπάλα άουτ.

21′ Πέναλτι του Μπέλερη στον Καλλέργη.

22′ ΓΚΟΛ Η ΔΙΑΝΑ. Ο Καλλέργης ευστοχεί και κάνει το 0-1.

42′ Μεγάλη ευκαιρία για το Παλαιό Φάληρο. Ο Κωνσταντινίδης μπήκε στην περιοχή από πλάγια και έστρωσε στον Καλλιοντζάκη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

49′ Κερδίσε πέναλτι η Διάνα σε ανατροπή του Καλλέργη από τον Ζίλο.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΑ. Ο Καλλέργης ευστοχεί και κάνει το 0-2.

63′ Φάουλ Φωτιάδη μπλοκάρει ο Κόρρας.

74′ Κεφαλιά η μπάλα στον Κετσετζόγλου που κάνει το σουτ και πάει άουτ.

79′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Μετά από κόρνερ και σύγχυση στην αντίπαλο άμυνα ο Κωνσταντινίδης με απίστευτο βολέ έκανε το 1-2.

80 Σουτ του Ανδρέου ο Κόρρας σταθερά.

90+2 Ο Κωνσταντινίδης γύριζει στο πρώτο δοκάρι όμως το σουτ του Διγενή περνάει μόλις άουτ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χριστοδούλου

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Ανδρέας Μαντζούνης) Ζίλο, Γκιώνης (77′ Τσανκολάρι), Αρλιάν (85′ Πασάς), Μπέλερης, Μαχαίρας, Λεκαράκος, Κωνσταντινίδης, Διγενής, Ντζαβίδας (52′ Φωτιάδης) Καλλιοντζάκης, Χασιώτης (66 Ανδρέου).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Κόρρας, Δάρρας Π., Καζάκος, Μπακογιάννης, Δάρρας Α. (70′ λ.τρ. Τζιβελέκης), Καλουδιώτης (89′ Φάρος), Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Αναστασίου (78′ ΜπαλαφούΤΗς), Ζιώβας (46′ Μπουραζάς).