Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη για την Μαύρη Θύελλα κόντρα στην Δόξα Ν. Μανωλάδας

Published

on

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά και η Δόξα Νέας Μανωλάδας να αποτέλεσε σκληρό καρύδι όπως και αναμενόταν ωστόσο η Καλαμάτα βρήκε τη… δίοδο και πανηγύρισε νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αφού επικράτησε με 1-0 των μαυραετών.

Το συγκρότημα του Κώστα Κλάδη μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε κοντά στο γκολ στο 7′ όμως ο Λίπι είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Καλλιακμάνη. Στα επόμενα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν κοντά στο 0-1 στο 49′ όμως ο Βατσής στάθηκε άτυχος αφού ήταν η σειρά του να σημαδέψει το δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Μαύρη Θύελλα κατάφερε να λύσει το… γόρδιο δεσμό αφού στο 53′ ο Τορεζάνι πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Στις επόμενες στιγμές του ματς η Δόξα πίεσε για την ισοφάρισε η οποία δεν ήρθε ποτέ αφού το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους

Διαιτητές: Γρίμμας, Πασπάτης, Ταμαλής (Αθηνών)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: (Κώστας Κλάδης) Θωμάς, Νινιός, Χαλκιαδάκης (67′ λ.τ. Καραλής), Ιλιεφ, Δούμουρας, Γαλανόπουλος, Τορεζάνι, Λίπι (75′ Κουντάνης), Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Κωνσταντινίδης (88′ Αγγελόπουλος).

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: (Μίκι Τσίρκοβιτς) Καλλιακμάνης, Νιφορόπουλος, Παπαδόπουλος, Κυριαζόπουλος, Βραχνής, Νικολακόπουλος (46′ Αδαμόπουλος), Μπαρμπαρούσης (46′ Γούρμος), Βατσής, Μελετίδης, Αργυρόπουλος, Σωτηρόπουλος (84 Καλογερόπουλος).