Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη για την ‘Μπάρτσα’

Published

on

Ο Άγιος Δημήτριος πήρε τη νίκη στο παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 ωστόσο το γεγονός ότι έχει μείνει αρκετά πίσω στην κατάταξη δεν επιτρέπει στην Μπάρτσα να έχει ελπιδες για παραμονή. Το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο αφού δεν δημιουργήθηκαν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στην επανάληψη ωστόσο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 47′ προηγήθηκαν με γκολ του Φοιρού, ενώ 2′ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όμως η προσπάθεια του Σακελλαρίου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ρουμπή. Στο 55′ ο Κοκλίδης έγραψε το 2-0, με τον Σακελλαρίου στο 58′ να στέκεται πιο τυχερός και να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Στο 60′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Φοιρού με δεύτερη κίτρινη, ενώ στον 80′ την άγουσα για τα αποδυτήρια για τη Μπάρτσα πήρε ο Αλβάρο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ντεκίδης είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Δημήτρης Μπέλλος) Ρουμπής, Πετράκης, Γκίκας, Αδαμίδης, Φοιρός, Αλβάρο, Μανιάτης, Σαμοθράκης, Καρζής (46′ Ψαρράς), Κοκλίδης, Ταξιάρχης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Μανταδάκης) Ηρακλής, Καραγιάννης, Τσάφος, Γερακάρης, Μάλλης (73′ λ.τρ. Ντεκίδης), Κέντρος, Μαρούσης, Μοσεσβίλι, Σακελλαρίου, Κανάς (46′ Καλογερόπουλος), Σφενδύλης (62′ Μαματζής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply