Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη για την Πεύκη κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Μεγάλη νίκη για την Πεύκη κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης με 1-0 εντός έδρας. Το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων πέτυχε μια σημαντική επιτυχία ενόψει της συνέχειας και έδειξε ότι δεν θα έχει ρόλο κομπάρσου αν δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, ο Φωστήρας ήταν αρκετά κακός και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο γκολ του πρώτου εικοσαλέπτου. Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης, ο αγωνιστικός χώρος που έμοιαζε σε λίμνη, αλλά ο διαιτητής Σύψας αποφάσισε να ξεκινήσει την αναμέτρηση έπειτα από τις καθιερωμένες δοκιμές με την μπάλα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η κεφαλιά του Κοτσοβού στο 10′ έπειτα από την σέντρα του Ζαφειράκη καθόρισε την έκβαση του αγώνα. Τέλος, οι ‘κυανόλευκοι’ διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ στο 65′ σε προσπάθεια του Βαντάμ, καθώς θεωρούν ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Αργυρός Π., Μητρόπουλος Χ.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Αρβανίτης, Κοκαβέσης, Ανδρέου, Μιχαήλ, Βενέτης, Μάτσος, Ζαφειράκης, Κοτσοβός, Καμπέρης (46′ Βαντάμ), Ντοβλετάκης (68′ Κορδάς), Πετράκης (77′ Κουτούζης).

Φωστήρας (Παύλος Κυριακουλέας): Γαγάνης, Χρήστου, Φαρμάκης, Ασωνίτης Β., Σκεμπές (46′ Σάχου), Φάρος, Λεπτάκης (78′ Μπακιρτζόγλου), Καφαντάρης (46′ Περόνης), Μπαρδάκης, Ασωνίτης Ν., Σπυρόπουλος.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος πριν την προθέρμανση των παικτών.

kakos agonistikos xoros