Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Νίκη για τον Αστέρα Άνω Λιοσίων 3-1 την Αργώ..

Published

on

Ανώτερος ο Αστέρας Άνω Λιοσίων επικράτησε της Αργώ Μεγάρων με 3-1 αν και στο τέλος φρόντισε να το κάνει ντέρμπι ίσως για να ικανοποιήσει τους μετρημένους στα δάκτυλα… φίλους των δύο ομάδων που παρακολουθούσαν το παιχνίδι στο γήπεδο της Παραλίας Ασπροπύργου.

Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον πολύ καλό Μουτάση που με ένα υπέροχο γυριστό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του του Μαργέτη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τσάτσος με σουτ έξω από την περιοχή απείλησε και πάλι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα.

Στο 29’ ο Μουτάσης και πάλι με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους , σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, σε αυτό συνετέλεσε και η ομαδική καθίζηση του Αστέρα και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Μωραϊτη στο 53’ που από κοντά σούταρε άουτ, αλλά και τον Βαρδάλα 68’ που το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο. Στο 74’ ο Μωραΐτης με κεφαλιά έκανε το 2-1 και έβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι από το σημείο αυτό και μετά ξύπνησαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 με τον Τσάτσο στο 77’ αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Μωραΐτης.

Στο 89’ ο Μάντσος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα των Λιοσίων.

Καλός ο ρέφερι Σταθόπουλος με βοηθούς την Πέγκου και Καρπέτσο.

 

Aστέρας Άνω Λιοσίων: Παπαϊωάννου, Μπαμπακμίδης, Νερούτσος, Νάστος, Κοσκινάς, Σοφιάς, Γκουτσιλίκας, Χαντζάρας, Τσάτσος( 84′ Τσές), Μάντσος(76′ Θεοδωρίδης), Μουτάσης.

Αργώ Μεγάρων: Μαργέτης, Καρβέλας,  Χατζής, Χάντος( 88′ Παπανικόλας), Μωραϊτης, Πίπιλης( 83′ Καλφόπουλος), Βαρδάλας  , Κρεπούρης( 83′ Κουστέρης), Κέλης, Skenderal, Βαρδάλας  .

Γράφει ο Χ. Ντάρδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply