Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη για το Ικόνιο 2-1 την ΑΕ Νίκαιας

Published

on

Δυνατό ματς έγινε στο Π. Νικολαΐδης  με το νεανικό Ικόνιο να φεύγει με τους τρεις βαθμούς καθώς επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Νίκαια που φωνάζει για την διαιτησία του Τσαγκαράκη.

Οι Φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με υπέροχο τέρμα του  Τσιρίδη στο 31’ από πλάγια θέση για το 0-1. Οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους φωνάζουν για γκολ που δεν μέτρησε καθώς το σουτ του Μπόγρη πέρασε την γραμμή του τέρματος όπως ισχυρίζονται  πριν διώξει αμυντικός και κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος  από την απόφαση Τσαγκαράκη.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάνου Λαδικού βρήκε και δεύτερο τέρμα  με πλασέ του Χονδρουδάκης Γ στο 55’ (0-2).

Οι Νικαιώτες μείωσαν στο 76’ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου σε 1-2 και πάλεψαν μέχρι το τέλος για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής Μανώλης Δ. για εξύβριση.

ΑΕ Νίκαιας: Τερεκανίδης, Παπαδάτος, Βοργιάς (65′ Ελευθεριάδης), Κουρούνης, Κατσικούρης (46′ Σταυράκογλου Δ.) Πασαμιχάλης Γ., Πασαμιχάλης Σ., Νέλα, Μπόγρης, Παπαδόπουλος, Πεκόφ

Νέο Ικόνιο Περάματος: Χιώτης, Παγώνης, Φρονιάδης, Κόντζογλου (80′ Μπαϊμπάκης), Σακάλογλου (60′ Ξένος), Κοντογεώργης, Θεοδώρου (46′ Λαγάνης), Μανώλης, Τσιρίδης (89′ Κουλλουράς), Χονδρουδάκης Γ., Παπαϊωάννου (89′ Σταυράκογλου Γ.)