Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη γοήτρου το Γαλάτσι με Αστέρα Ζωγράφου

Νίκησε 3-2

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι το Γαλάτσι κατάφερε να νικήσει με σκορ 3-2 τον Αστέρα Ζωγράφου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με μια ξαφνική αντεπίθεση στο 45΄με κεφαλιά του Γκούρλια μετά από σέντρα του Γαζή.

Οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Γαλατσίου, Βαγγέλης Ιντζέκαρος έδωσαν πνοή στους γηπεδούχους που ισοφάρισαν στο 67΄ με τον Φετάνη μετά από σέντρα του Μποζινάκη.

Στο 82′ ο Επταήμερος με σουτ έκανε το 2-1 για να ισοφαρίσει ο Αστέρας Ζωγράφου στο 87΄με τον Μπούρα μετά από σύγχυση στα καρέ του Βιτζηλαίου.

Το χρυσό γκολ που έδωσε τη νίκη γοήτρου στο Γαλάτσι σημείωσε στο 89΄ο Π. Φίλιππας από πλάγιο του Θεοδωρακάτου.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στο 24 με τον Θεοδωρακάτο με σουτ και οι φιλοξενούμενοι στο 16′ με σουτ του Γκούρλια.

Διαιτητές: Κ. Γεωργιάδης, Ρηγόπουλος-Νιδριώτης

ΓΑΛΑΤΣΙ: Βιτζηλαίος, Φετάνης, Επταήμερος, Θεοδωρακάτος, Ρικουνόβ, Γιατσιτζόγλου (79′ Κορπίδης), Κοσκινάς (52′ Νιάρος), Νταβαρίνος (58′ Μίντζιας), Φίλιππας Ν., Μποζινάκης, Φίλιππας Π.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαδακαρίδης, Πολυμερόπουλος (77′ Παπαδημητρίου), Σακαρέλης, Παπαθανάσης, Σώκλας (78′ Μακρής), Κοσμάς, Μπούρας, Κυριακόπουλος, Γκούρλιας (72′ Χαρατσάρης), Γαζής, Παπαβασιλείου

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Βαγγέλη Θεοχάρη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο της Κύμης στο Ηράκλειο Αττικής, παίζοντας με τη φανέλα της ομάδας της ΑΔΕΔΥ.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΤΡΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply