Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Νίκη Δροσιάς – ΠΑΟ Καλυβίων (1-1), πέναλτι 3-5

Published

on

Καταπονήθηκαν οι δυο ομάδες κάτω από τον δυνατό ήλιο για εκατόν είκοσι λεπτά, φθάνοντας στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Η Νίκη Δροσιάς αιφνιδίασε τον αντίπαλος της καθώς μόλις στο 2΄ πέτυχε το γκολ με τον Σκούρα. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των πράσινων αμαρκάριστος και κατάφερε να πλασάρει τον Τσαβαρή. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ πήραν πρωτοβουλίες, ισορρόπησαν το ματς και στο 21΄ σε μία φάση διαρκείας ο Μάτι έγραψε το 1-1. Σκορ που δεν άλλαξε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και στην παράταση.

Στα πέναλτι ο ΠΑΟ Καλυβίων ήταν εκατό τοις εκατό εύστοχος, είχε πέντε στα πέντε πέναλτι εύστοχα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ένα άστοχο δοκάρι και το τελευταίο δεν το χτύπησαν καθώς είχε κριθεί η πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι από το 69΄ έπαιζαν με έναν παίκτη λιγότερο, γιατί ο Σκουτέρης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Διακριθέντες του αγώνα, Πρωτόπαππας και Κούτσης από τους γηπεδούχους, Μαυροθαλασσίτης και Μάτι από τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Αλεξοπούλου και Πύκνη


ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ζορμπάς) Πρωτόπαππας, Αρκατίδης (46΄ Παπαρούνης), Σκουτέρης, Καλαματιανός, Δήμας, Καλαμάρας (106΄ Μηλιώτης), Άννινος, Θεοδώρου (86΄ Καλπούζος), Σκούρας (89΄ Βρυζίδης), Κούτσης (74΄ Καλοπήτας), Δημητρίου (60΄ Ελευθερίου)

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Τσαβαρής, Ντούμης (91΄ Κοτσίου), Σιδέρης, Χριστόπουλος, Πλίτσης (97΄ Κετέογλου), Μαυροθαλασσίτης, Μάτι, Πάτσης, Καρελιώτης, Δεμερτζής (106΄ Σουλιωτάκης), Κλήμης (68΄ Πασκάλι)

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com