Connect with us

5ος Όμιλος

Νίκη ελπίδας για Προοδευτική 3-2 την Μύκονο

Published

on

Ζωντανή στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία έμεινε η Προοδευτική που επικράτησε με 3-2 της καταδικασμένης Μυκόνου. Στο 20′ το αυτογκόλ του Μπαλλή έδωσε το προβάδισμα στους ”βυσσινί”, ενώ στο 25′ ακυρώθηκε το τέρμα του Βούζα κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ. Στο 26′ ο Νυφαδόπουλος έκανε το 2-0, για να μειώσει για τους νησιώτες στο 40′ ο Βλαχόπουλος. Στο 65′ ο Μπούμπας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Μπάτσι στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρόσφατα εκελιπόντος Σεβαστόπουλου, ενώ οι ποδοσφαιριστές φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Δρακωνάκης): Μπαντίκος, Κατσίβελας, Παπαχαραλάμπους, Καψαλόποδας, Τούρλος, Μπούμπας, Μάμαλος (46′ λ. τρ. Αλεξίου), Βούζας, Ποτουρίδης, Μακαρονάς (65′ Κοξαράκης), Νιφαδόπουλος (80′ Δικαιόπουλος)

ΜΥΚΟΝΟΣ (Τάσος Γούλας): Παλιούρας, Μύρτινας, Φιορεντίνος (33′ Γιογιός), Μπαλής, Καρατζάς, Καρπαθάκης, Βλαχόπουλος, Βαλαμούτης, Καρράς (46′ Κυπριτίδης), Μπάτσι, Παππάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply