Connect with us

Uncategorized

Νίκη ελπίδας για Τράχωνες

1-0 τη Νέα Ιωνία

Published

on

Την προηγούμενη εβδομάδα η σφαλιάρα που δέχτηκαν ήταν δυνατή. Ωστόσο χθες απέδειξαν ότι διαθέτουν ποδοσφαιριστές με τεράστια προσωπικότητα οι οποίοι στα δύσκολα ματς δηλώνουν «παρών». Η αναφορά μας γίνεται στους Τράχωνες οι οποίοι πήραν σπουδαία βαθμολογική ανάσα επικρατώντας της Νέας Ιωνίας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πλέον βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη κάτι που σημαίνει ότι στις επόμενες αγωνιστικές θα πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος ώστε να κερδίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα έρχεται να προστεθεί η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας των Τραχώνων, Καραβατάς, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων του αγώνα.

Γκολ απ’ τα αποδυτήρια

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα δυνατά στον αγωνιστικό δείχνοντας ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι. Μάλιστα στο 9′ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ χάρις σε κεφαλιά του Τριανταφύλλου. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου ανέβασε ρυθμό. Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Καραβατάς είπε «όχι» στον Σαγανά αποκρούοντας τη μπάλα. Στο 57′ αποβλήθηκε από πλευράς Τραχώνων ο Τριανταφύλλου με απευθείας κόκκινη ωστόσο οι παίκτες του Κώστα Μιχάλη με σωστή αμυντική τακτική κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος πανηγυρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο.

Διαιτητής ήταν ο Μιχελής (Πειραιά)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Καραβατάς, Κάρδαρης, Ελευθεριάδης, Τριανταφύλλου, Σκόνδρας, Γούλας, Καλλιπολίτης, Τογουντζόγλου, Μαστραντώνης (87′ Δρακοντίδης), Μπεθάνης (61′ Μπανιάς), Σαπαλίδης (91′ Νικολάου)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σάκης Σάσσαλος): Ραχιώτης, Χρόνης (65′ Ρόππας), Καραβίδας, Μπιρμπίλι, Αχμέτ, Καραγιάννης, Πετούσης (90′ Γεωργόπουλος), Καραμέρης, Νησαριώτης (79′ Ελμαλόγλου), Ογκμποε, Σαγανάς

 

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply