Connect with us

stoplekto

Νίκη η Ζέα- κυνηγητό στο διαιτητή ο Προφήτης Ηλίας

Νίκησε 2-1 τον Προφήτη Ηλία

Published

on

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον ΑΟ Ζέας που έκανε την έκπληξη νικώντας τον , εκ των διεκδικητών της ανόδου , Προφήτη Ηλία με 2-1 .

Ο Μαχαίρας στο 23′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του , αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη . Οι Πασαλιμανιώτες που είχαν δοκάρι στο 30′ με τον Μαστοράκη , ισοφάρισαν στο 38′ με πέναλτι του Μεταξά(ανατροπή του ίδιου), αλλά υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους αντιπάλους τους ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Και ενώ στο 60′ αποβλήθηκε ο Λάππας ( 2η κίτρινη) στο 73′ η Ζέα με τον Στεφανίδη έκανε το 2-1 , ένα γκολ που αμφισβήτησαν οι του Προφήτη Ηλία οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον Μέμπελι.

Στη λήξη ο διαιτητής Περδικούρης όπως γράφει στο Φ.Α. δέχτηκε φραστική επίθεση με ύβρεις από ανθρώπους των ηττημένων ενώ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια του επιτέθηκε κάποιος με γκρι φόρμα και σκούφο αλλά με διακριτικά του Ολυμπιακού.

ΖΕΑ:Μανωλάκος, Μιντσινίγος Κουμανάκος, Βελίσσαρης Κηπουρός, Λύκλος Στεφανίδης (82’μ λ. Πυριόχος), Γίγκλας( 62’λ.Τρ Εστυλιανίδης) Σαμιώτης, Μαστοράκης,Μεταξάς( 88′ Παραγιός)

ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Μέμπελι Σπυρόπουλος Τσάδαρης ( 68′ Αναστασόπουλος) Βοστάνης,Καλλινικίδης Γεωργακάκος, Βέργος, Μαχαίρας, Ευγενίας( 78’Διαμαντόπουλος)Μπουρδίμο, (78΄Βασιλόπουλος) Λάππας)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply