Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη-θρίλερ ο ΑΟ Ιλίου, 5-4 εκτός την Αμιλλα Περιστερίου

Published

on

Τέτοια ματς είναι ιδανικά για όσους ενδιαφέρονται μόνο για το θέαμα, αλλά είναι ακατάλληλα για όσους έχουν πρόβλημα με την καρδιά τους, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται κυρίως για το αποτέλεσμα…

Σε αυτό το ματς λοιπόν, ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε επί της Αμιλλας Περιστερίου με το εκπληκτικό 5-4 και επέστρεψε στα τρίποντα. Εφτασε έτσι τους 16 βαθμούς, ενώ η Αμιλλα έκανε υπερπροσπάθεια αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της και υπέστη την 9η ήττα της σε ισάριθμα ματς.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως εξέφρασαν δικαιολογημένα πολλά παράπονα για την διαιτησία του Γεωργίου, εστιάζοντας τόσο στη φάση του 39′ όταν αρνήθηκε να καταλογίσει το οφθαλμοφανέστατο πέναλτι πάνω στον Αγγελόπουλο, αλλά και στην υπερβολική ανοχή του στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που μόλις στο 3′ μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια ο Παπαδημητρίου με άψογο πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 20′ από εξαιρετική μπαλιά του Λερούτσου ο Παπαδημητρίου και πάλι με νέο εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-2. Κάπου εκεί οι παίχτες του ΑΟ Ιλίου φάνηκε να χαλαρώνουν και το πλήρωσαν, αφού μέσα σε 10 λεπτά βρέθηκαν να χάνουν! Αρχικά στο 25′ ο Κλάδης έκανε το 1-2 με πλασέ, ενώ στο 29′ ο ίδιος παίχτης με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 2-2. Στο 34′ ο Χρονόπουλος εκμεταλλεύτηκε νέο αμυντικό λάθος και έκανε την ανατροπή πετυχαίνοντας το 3-2, ενώ λίγο έλειψε να έρθει νέο σοκ  για τους φιλοξενούμενους στο 37′ αλλά το φάουλ του Χρονόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 39′ ο Αγγελόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ και δέχτηκε κλωτσιά από αμυντικό, αλλά προς γενική κατάπληξη ο διαιτητής είπε παίζετε!!! Αυτή η φάση έδειξε να αφυπνίζει τους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να κάνουν τη δική τους ανατροπή, Αρχικά στο 45+1′ ο Αγγελόπουλος με προβολή έκανε το 3-3, ενώ στο 45+3′ ο Λερούτσος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, και το κλασικό πέναλτι εκτέλεσε ο Αγγελόπουλος κάνοντας το 3-4.

Στο 56′ μετά από νέα αδράνεια της άμυνας του ΑΟ Ιλίου, ο Κατσιμπούλας από κοντά έκανε το 4-4. Ομως η ομάδα του Ανδρέα Νάστου δεν είχε διάθεση να γίνει η πρώτη ομάδα που θα χάσει βαθμούς από την Αμιλλα, και στο 68′ ξαναπήρε το προβάδισμα όταν ο Μαρκάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάχας με κεφαλιά-οβίδα έκανε το 4-5. Στο 71′ ο ΑΟ Ιλίου έμεινε με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Λερούτσος, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα διαχειρίστηκε σωστά το ματς και θα μπορούσε στις αντεπιθέσεις να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Πολύ κακή η διαιτησία του Γεωργίου, με πολλά λάθη οι βοηθοί Κωτσοβίλης και Παπαηλίας.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κανελλόπουλος, Καπίρης (30′ Πήδουλας), Σώκος, Κατσιμπούλας (85′ Κουτσοκώστας), Πρίντζιος (85′ Καλόγηρος), Κατσιούλας, Κλάδης, Ράλλης (58′ Πεκάι), Δημητριάδης (58′ Ασίμης), Χρονόπουλος, Αγγελόπουλος.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Λάχας, Τάμπας, Ελεύθερος (87′ Ράμι), Μαρκάκης, Παπαδημητρίου (77′ Μάλλιος), Λερούτσος, Αγγελόπουλος (72′ Ασφής).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ