Connect with us

Γ Εθνική

Νίκη και καλή εμφάνιση από ΟΦΗ 2-0 τον Ιωνικό

Published

on

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες, με μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ιωνικό, τον οποίο κέρδισε με 2-0 στο Γεντί Κουλέ.
Δίκαιη νίκη για την κρητική ομάδα, η οποία έπαιξε κατά διαστηματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα απο τα καλύτερα φετινά του ΟΦΗ, ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Το σκορ για τον ΟΦΗ άνοιξε στο 21′ ο Περογαμβράκης, ενώ το 2-0 έκανε στο 70′ ο Μαρτσάκης, που ήρθε απο τον πάγκο και σκόραρε ξανά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚρουσώνα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3′ Η πρώτη φάση για τον ΟΦΗ. Κόρνερ ο Κοιλιάρας, κεφαλιά ο Κώτσιος, διώχνει ο τερματοφύλακας του Ιωνικού.
5′ Παρ’ ολίγο ζημιά για τον ΟΦΗ, απο λάθος γύρισμα του Μπολάκη, βγήκε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Βλάχος και έδιωξε με τα πόδια.
6′ Ο ΟΦΗ απειλεί με τον Πόποβιτς, που σουτάρει απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.
13′ Δοκάρι για τον ΟΦΗ. Ο Φραγκουλάκης εκτελεί πλασαριστά το φάουλ για τον Περογαμβράκη που σουτάρει δυνατά η μπάλα στη συμβολή των δοκών.
18′ Ο διαιτητής Κοκκινάκης λέει όχι σε πέναλτι που ζητάει ο ΟΦΗ, σε χέρι του Κρητικού, μέσα στην περιοχή μετά απο σέντρα του Μπολάκη.
21′ Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ο Φραγκουλάκης σουτάρει, ο Περογαμβράκης στην πορεία της μπάλας, τη στέλνει με προβολή στα δίχτυα.
29′ Σούτ του Πόποβιτς, ο γκολκίπερ του Ιωνικού χάνει τη μπάλα, ο Κοιλιάρας μπήκε στη φάση για να τη σπρώξει στα δίχτυα, αλλά συνελλήφθη σε θέση οφσάνιτ.
35′ Ωραία ενέργεια των παικτων του ΟΦΗ. Σεντρα του Κοιλιάρα, κεφαλιά του αφύλακτου Περογαμβράκη, η μπάλα λίγο άουτ.
52′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ασίστ του Πόποβιτς στον Κοιλιάρα ο οποίος απέναντι στον τερματοφύλακα, πλάσαρε στα πόδια του γκολκίπερ του Ιωνικού.
60′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Φραγκουλάκης βγάζει τον Κοιλιάρα στην μικρή περιοχή, εκείνος πλασάρει πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
70′ Το 2-0 για τον ΟΦΗ. Ο Τζέκος στόπαρε τη μπάλα, έβγαλε στον Περογαμβράκη, εκείνος στον Μαρτσάκη και αυτός με μονοκόμματο σούτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-0).
73′ Νέα μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Ο Περογαμβράκης πλασάρει ο γκολκίπερ του Ιωνικού διώχνει.
77′ Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Διαγώνιο σούτ του Μαρτσάκη εντυπωσιακή επέμβαση του γκολκίπερ του Ιωνικού.
Ο ΟΦΗ είχε και δοκάρι στο 13′ με τον Περογαμβράκη.Διαιτητής: Koκκινάκης (Λασιθίου)

ΟΦΗ: Bλάχος, Μπολάκης, Πατινιώτης, Κώτσιος, Φαζός, Γκούμας, Περογαμβράκης (83′ Πιθαρούλης), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Σαχινίδης (66′ Τζέκος), Κοιλιάρας (63′ Μαρτσάκης).

Ιωνικός: Μάνης, Τσαφταρίδης, Κατσικιάς (67′ Αθανασόπουλος), Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός,Καραχάλιος (77′ Μιχελής), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας (75′ Ελευθεριάδης), Παντελίδης.