Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη και κορυφή για Παναργειακό

Published

on

Ούτε η Ένωση Ερμιονίδας στάθηκε ικανή να βάλει φρένο στην ξέφρενη πορεία του Παναργειακού ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να πετύχει αυτό που δεν έκανε πράξη πέρυσι, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου στον 3ο όμιλο. Οι ‘λύκοι’ πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και επικράτησαν με 2-1 μέσα στην Αργολίδα της Ένωσης με αποτέλεσμα να φιγουράρουν μετά και τη… γκέλα του Παναρκαδικού στην Μανωλάδα μόνοι πρώτοι στην κορυφή του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 12′ με γκολ του Νικλητσιώτη, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές και να χάνουν κάποιες ευκαιρίες στο α’ μέρος. Στο 51′ ο Δρακάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρία για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 84′ αφού ο Πονηρός είπε όχι στο πέναλτι του Παπαστεργιανού. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89′ ο Νταμαρλής.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Κ. Καλογιαννίδης): Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, (78΄Πλαστουργός), Νταμαρλής, Μπιμπισίδης, Σκεντεράι, Στάικος, Τριανταφύλλου (69΄Σχοινάς), Μαρίνης, Μιχαλάκης, Τριμπόνιας (55΄Κολλάς)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Μπολάνο): Κόκκαλης, Ρότα, Παπαστεριανός, Κολλαράς, Σταθάκης, Παπαιωάννου, Νικλιτσιώτης ,Γκίνο (87 ΄Καρούτας), Δρακάκης, Μανουσάκης (75΄Καρρέλης), Μαρίνου (64΄Πόυτσι)