Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη και πρωταθλητής… χειμώνα το Αιγάλεω

Published

on

Με νίκη και αήττητο έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το 2015 το Αιγάλεω που επικράτησε 3-1 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου στο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’. Οι ‘μπλε’ απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες παίρνοντας το δωδέκατο τρίποντο σε 14 παιχνίδια και αύξησαν την διαφορά από τον δεύτερο Χαραυγιακό στους έξι βαθμούς φτάνοντας τους 38. Αντίθετα, η Θύελλα προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά πλήρωσε τα λάθη, ηττήθηκε δίκαια και παρέμεινε ξανά στην 13η θέση έχοντας 12 πόντους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή με μοναδικό στόχο το τρίποντο και στο 18′ ο Μεχμέτογλου άνοιξε το σκορ με προβολή ύστερα από γύρισμα του Λοϊζίδη. Στο 28′ ο Γερακάρης ανέτρεψε τον Κοκκιναρά σύμφωνα με το διαιτητή Γρίμμα και υποδείχθηκε πέναλτι, αλλά ο Λοϊζίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καταχανάκη. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0, αφού επίσης στο 38′ και το 43′ ο πορτιέρο των ‘ασπρόμαυρων’ μπλόκαρε τις προσπάθειες των Λοϊζίδη και Μεχμέτογλου αντίστοιχα. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τέρμα που πέτυχε ξανά ο Μεχμέτογλου αξιοποιώντας την πάσα του Κοκκιναρά για το 2-0. Εκεί φάνηκε να ‘κλειδώνει’ η αναμέτρηση, όμως στο 61′ ο Μουκέας ανέτρεψε τον Γιώργο Ελευθεριάδη και ο Μπίνας από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Παρ’όλα αυτά, το ‘City’ αντέδρασε άμεσα και στο 62′ πέτυχε το τελικό 3-1 χάρις τον Κοκκιναρά, ο οποίος δείχνει σε φόρμα το τελευταίο διάστημα.

Διαιτητές: Γρίμμας Μ., Γιαννόπουλος Γ., Αργυρός Π.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης, Σταύρου, Τσαρκάνι, Λοϊζίδης (65′ Πασάς), Μεχμέτογλου (76′ Κωτσερίδης), Κοκκιναράς, Φουκαράς (76′ Κοντιζάς).

Θύελλα (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου (63′ Άκντι), Ρέτσος, Γερακάρης, Φιαμέγκος (76′ Πολίτης), Διγενής (23′ λ.τρ. Ζαμπαράς), Ταχιράι, Ελευθεριάδης Γ., Μπίνας, Γιαννόπουλος.