Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Νίκη με ανατροπή για Δόξα Κορωπίου

Published

on

Σημαντική νίκη πήρε η Δόξα Κορωπίου απέναντι στον Νικηφόρο, του οποίου επικράτησε με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 19′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Αρκάδιος Βαζέχα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους, ισοφαρίζοντας στο 54′ με τον Δάβαρη. Στο 65′ ο Πετράκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα από το Κορωπί θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» τη νίκη στο 89′ όμως ο Δάβαρης σημάδεψε το δοκάρι του Νικολάου. Οι παίκτες του Γιώργου Παπαδόπουλου ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Θεοχάρη στις καθυστερήσεις. Διαιτητής ήταν ο Γαλάνης με βοηθούς τους Πολυδωρόπουλο και Σπίθα.

 

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Οικονόμου): Αποστολίδης, Κωστάζος, Νεμάκης, Καδίτης, Θεοχάρης, Αμπεντινάι, Μπερέτας (65′ Βροσαναγιάννης), Μινάι (52′ Σύρος), Δάβαρης, Πουλάκης, Πετράκης (90′ Κοργιός).

 

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Παπαδόπουλος): Νικολάου, Αλεξανδράκης, Χαβενετίδης, Ταφιλάι, Νάτσης, Παπαβασιλείου, Βεντούρης, Χαρικιόπουλος (69′ Βαγενάς), Αποστολόπουλος, Βαζέχα, Κανελλόπουλος (66′ Ζέεβε).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply