Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη με ανατροπή για την Ηλιούπολη

Published

on

Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η Ηλιούπολη κατάφερε να ανατρέψει εις βάρος της σκορ και να πάρει τη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης με 3-1. Ο ‘Ήλιος’ που είχε την ευκαιρία να πετύχει περισσότερα τέρματα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα φτάνοντας τους 13 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Αντίθετα, οι κυανέρυθροι έμειναν στην 14η θέση με 5 βαθμούς συμπληρώνοντας μάλιστα ένα μήνα ακριβώς χωρίς να έχουν κερδίσει αφού την τελευταία φορά που πανηγύρισαν τρίποντο ήταν κόντρα στην Ειρήνη Πετρούπολης την 4η αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 26′ όμως Γεμιστός δεν μπόρεσε από το σημείο του πέναλτι να νικήσει τον Κόρα. Στο 38′ κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Πλουμής αφού πέρασε τρεις παίκτες της Ηλιούπολης έκανε το σουτ και νίκησε τον Γουλή κάνοντας το 0-1 με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να φέρει μεγάλη ευθύνη για το τέρμα που δέχτηκε. Στο 43′ ο Ήλιος έφτασε κοντά στο γκολ όμως η προσπάθεια του Λαμάι σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κόρα, με τον Μεσίνι στο 52′ να σκέκεται πιο τυχερός και να γράφει το 1-1. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στον ιστορικό σύλλογο με τον Χουχουλή στο 59′ να φέρνει τούμπα το ματς κάνοντας το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 72′ με αυτογκόλ ο Μπελέρης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Γουλής, Θάνος, Λαμάι, Μεσσίνι, Χουχουλής, Μελετιάδης (79′ Μιχάλης), Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Γεμιστός, Καρύδης (46′ Μίτροβιτς), Ορφανός (86′ Ξηροκώστας)

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρας, Σάρας (72′ Πατσιάλος), Λουτσάι, Μπελέρης, Φραγκάκος, Βιτωράτος, Καλουδιώτης, Σταθακόπουλος (72′ Τσαβαλιάς), Πλούμης, Μπαλαφούτης (85′ Κουταλαίδης), Χατζηπαναγιώτης.