Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό

Published

on

Ολυμπιακός Λιοσίων και Θρίαμβος Αθηνών διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου. Οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα με 2-1 αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 32′.

 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωθρά το πρώτο ημίχρονο. Όμως, το 0-1 ήταν αρκετό για να αφυπνίσει τους γηπεδούχους που πίεσαν και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά ο Θρίαμβος είχε 4 απουσίες. Προηγήθηκε στο σκορ, στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο πιέζοντας τους γηπεδούχους όμως στο δεύτερο άρχιζε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ από το 65′ και μετά. Η διαιτησία του Σφακιανάκη ήταν αρκετά καλή ενώ μοίρασε συνολικά 10 κίτρινες και μια κόκκινη λόγω του σκληρού παιχνιδιού των δύο ομάδων.

 

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Μέχρι το 20′ οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν από ένα σουτ. Στο 29′ ο Μαστρογιάννης απείλησε για πρώτη φορά ουσιαστικά τον Στουραϊτη και στο 32′ ο Σαλαπάτας με προβολή έπειτα από γύρισμα του Παππά έκανε το 0-1. Το γκολ πείσμωσε του γηπεδούχους. Πρώτα απείλησαν με ψαλιδάκι του Σταματάκη στο 44′ και στις καθυστερήσεις ο ίδιος έπειτα από συρτή σέντρα του Τζέλο από τα δεξιά ισοφάρισε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος κάνοντας το 2-1 στο 51′. Ο Τζέλο έκανε την ατομική προσπάθεια, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Θεμελίδη και ο Ρεζστοβ που ευνοήθηκε από την κόντρα πλάσαρε τον Παπαδιώτη κάτω από τα πόδια. Ο ρυθμός μετά το γκολ έπεσε μέχρι το 68′ όταν ο Καρίτζης αποβλήθηκε με δεύτερη κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ. Η πρώτη κάρτα ήταν στο 66′ για διαμαρτυρία (!). Από εκεί και πέρα, μόνο ο Θρίαμβος απειλούσε αλλά και τα 4 φάουλ που κέρδισε έξω από την περιοχή πέρασαν ανεκμετάλλευτα ενώ στο 93′ ο Παππάς ανενόχλητος έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά.

 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λευτέρης Αλεξάκης δήλωσε stoplekto.gr: ”Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αν και δεν παίξαμε πολύ καλά. Πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε την δουλειά για να βελτιωθούμε περισσότερο.”

 

Ολυμπιακός Λιοσίων (Λευτέρης Αλεξάκης): Στουραϊτης, Δούκας, Παπαδόπουλος, Καρίτζης, Γιάκας, Κωνσταντινίδης, Ρεζτσόβ, Λέκκας, Γκροπάι (2′ Σταματάκης, 70′ Κίτσιος), Ζέλο, Παπανικολάου (C) (85′ Κολιοπάνος).

 

Θρίαμβος Αθηνών (Κώστας Αρζένης): Παπαδιώτης, Ζαχαρόπουλος, Ευαγγελόπουλος (70′ Συρράκος), Θεμελίδης Δ., Λιόλιος, Τσιούγκος, Σαλαπάτας, Φύτρος (52′ Συμεωνίδης), Μαντακίδης (58′ Χατζηναθαναήλ), Παππάς (C), Μαστρογιάννης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply