Connect with us

6ος Όμιλος

Νίκη με ανατροπή και πέναλτι για την ΑΕΚ στο Πέραμα

Published

on

Η ΑΕΚ έπαιξε με πολλές αλλαγές, δεν ήταν καλή κόντρα στον Περαμαϊκό, βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κρατάει τη νίκη, το καταπληκτικό γκολ του Πεταυράκη και… επιτέλους ένα εύστοχο πέναλτι.

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε σε ακόμα ένα παιχνίδι ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποδείξουν πως αξίζουν να συνεχίσουν στο ρόστερ της ΑΕΚ, ωστόσο λίγοι ήταν αυτοί που την… άρπαξαν απ΄τα μαλλιά.

 

Ο Περαμαϊκός αμύνθηκε καλά στο πρώτο διάστημα του αγώνα και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα χτυπώντας στην αντεπίθεση με τον Χατζηγιαννάκου στο 20ο λεπτό.

 

Παρά την κατοχή της μπάλας η ΑΕΚ δυσκολευόταν να απειλήσει, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου και τις αλλαγές του Δέλλα, η “Ένωση” βελτιώθηκε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με το εντυπωσιακό σουτ του Πεταυράκη στο 68ο λεπτό.

 

Η πίεση αυξήθηκε στη συνέχεια και οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στο 83΄. Ο Ερρίκος βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Ράμα… έσπασε την κατάρα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

 

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μώτος, Καραγιάννης, Ντούμπερετ, Σαμαράς, Ερρίκος, Κωνσταντίνου (30′ Λαμπρινάτος), Νταλάκος, Χατζηγιαννάκος, Δημγκιόκας, Δεμερτζής (63′ Ιατρού), Ανδριανόπουλος (57′ Σεβάι).

 

ΑΕΚ: Ντούνης, Τσουμάγκας (65 Ρόβας), Τσουκαλάς, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Κέζος (65′ Πλατέλλας), Γροντής, Μούργκα (54′ Ανάκογλου), Πεταυράκης, Ράμα, Παληαρούτας.

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply