Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη με Γούλα το Χαλάνδρι

Published

on

Στο Χαλάνδρι η τοπική ομάδα πήρε σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις με 2-1 κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών. Παρά τον αέρα που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι δύο ομάδες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο πριν το ημίχρονο. Αρχικά, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ασυνεννοησία των Αλευρή-Συμεωνίδη και άνοιξαν το σκορ στο 43′ με προβολή του Καρακάση. Με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι συνεργάστηκαν άψογα και ο Λιόσης με πλασέ ισοφάρισε άμεσα σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γούλας επωφελήθηκε από τη νέα αδράνεια της πράσινης άμυνας και χάρισε τη νίκη στο Χαλάνδρι στο ντεμπούτο του μάλιστα. Έτσι, η ομάδα του Ηρακλή Ρόππα έφτασε τους 39 βαθμούς 6η ενώ ο Θρίαμβος έπεσε 80ς με 37 πόντους.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Μπαμπάς, Τζάκος.

Χαλάνδρι (Ηρακλής Ρόππας): Βακερλής Ε., Λειβαρτζινός, Παπαδόπουλος (86′ Κανέλλος), Βακερλής Π., Καρακάσης, Μπακέας (69′ Σταυρόπουλος), Λουκάς, Χαλβατζής, Σκούμας, Γεωργουδάκης, Μωϋσιάδης (73′ Γούλας).

Θρίαμβος (Μανώλης Καπίρης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Συμεωνίδης, Ζαγκλής, Θεμελίδης Δ., Τσιούγκος, Χατζίου (90′ Ελ-Ράντυ), Λιόσης, Σαλαπάτας, Παππάς (77′ Ευαγγελόπουλος), Μαντακίδης (86′ Χατζηναθαναήλ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply