Connect with us

Uncategorized

Νίκη με 2-1 η Ερμιονίδα στον Πόρο

Πρώτο φιλικό διπλό για την Ένωση Ερμιονίδας

Published

on

Πρώτη εκτός έδρας νίκη σε φιλικό αγώνα για την Ένωση Ερμιονίδας στον Πόρο με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής τα πρώτα 30 λεπτά ήταν ο δυνατός αέρας πού φυσούσε και δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 28 λεπτό όταν ο Τζώρτζης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παπαχριστόπουλου.

Ένα λεπτό αργότερα σέντρα του Τζιέρη από δεξιά η μπάλα πριν φτάσει στον Δερμιτζάκη απέκρουσαν οι αμυντικοί του Πόρου σε κόρνερ.

Στο 34 σουτ του Κέλλυ μέσα από την περιοχή η μπάλα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Κέλλυ η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι εκεί πετάχτηκε ο Κάντιας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πόρου ανοίγοντας το σκορ για την Ένωση.

Στο 36 δυνατό σουτ του Κιοσέ έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο από το αριστερό δοκάρι του Λαμπρου.

Στο 39 ο Λάμπρου έσωσε την Ένωση από σίγουρο γκολ όταν απέκρουσε σουτ εξ επαφής του Λαγουτάρη.

Με το σκορ αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές για να δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. .

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ένωση έκανε το 0-2 με σουτ του Κέλλυ μέσα από την περιοχή.

Στο 48 δυνατό σούτ του Σιδηρόπουλου απέκρουσε ο Γκιόκας.

Στο 58 δυνατό σουτ του Μπούρα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πόρου.

Στο 63 σουτ των παικτών του Πόρου απέκρουσε ο Γιουργούσης.

Στο 70 ο Γιουργούσης πρόλαβε με έξοδο τον Κούση πριν γίνει απειλητικός.

Στο 75 ο Τσολακούδης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μπιζιώτη και ο διαιτητής έδωσε ο πέναλτι . Το εκτέλεσε ο Μετζιάνι μειώνοντας το σκορ σε 1-2.

Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Πόρου πίεσαν την άμυνα της Ένωσης για να ισοφαρίσουν αλλά στο 86 παραλίγο να δεχτούν τρίτο τέρμα όταν ο Γιουργούσης από λάθος έδωσε την μπάλα στον Σωπιάδη που ήταν έξω από την περιοχή ο οποίος σούταρε και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι .

Διαιτητής ήταν ο Γ.Κόλλιας, με βοηθούς τους Β.Σαμπαριώτη και Ι.Αργύρη.

ΠΟΡΟΣ : Παπαχριστόπουλος, Κουρκούλας, Ευαγγελόπουλος, Παπαπέσιος, Κιοσές, Δρούγκας, Χατζόπουλος, Μήτρου, Λαγουτάρης ( υπό δοκιμή) ,Μήλιος, Μετζιάνι.

Στο Β ημίχρονο έπαιξαν: Σιδηρόπουλος, Μπιζιώτης, Βλάχος, Μπουτσάι, Μπομπάι, Νίνης, Γιουργούσης (Τερμ.).

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Λάμπρου, Τζιέρης, Κωνσταντινίδης, Κάντιας, Λαμπρούσης, Cojocaru, Κέλλυς, Τζώρτζης, Δερμιτζάκης, Μενίκου, Δημαράκης.

Στο Β ημίχρονο έπαιξαν : Γκιόκας ( Τερμ.) , Μπούρας, Τσολακούδης, Σωπιάδης , Στάμος, Κούσης, Νίκας, Λαζάρου, Δημητρουλόπουλος, Στάικος, Στεργίου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply