Connect with us

5ος Όμιλος

Νίκη με 3-0 για την Επισκοπή στο πρώτο φιλικό

Published

on

Με φουλ διάθεση αλλά και φουλ επίθεση από όλους τους παίκτες ξεκίνησε η Επισκοπή τον κύκλο των αγώνων έστω και σε φιλικό επίπεδο.

Απέναντι στον Πανακρωτηριακό έδειξε πολύ ενεργητική, πολύ δυνατή και με απόλυτα επιθετικούς προσανατολισμούς στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» κατάφερε να πετύχει 3 γκολ στο τελικό 3-0 από το α’ κιόλας ημίχρονο.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 12’ ο Σουμπασάκης είχε υπέροχη ενέργεια από δεξιά όπου τρίπλαρε έναν αντίπαλό του, αμέσως μετά έβγαλε μια άψογη σέντρα και ο Τσιριγώτης με πλάγιο “ψαλιδάκι” από το ύψος του πέναλτι πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα!

Στο 10’ καλό σουτ του Φουκαράκη, μπλόκαρε ο Συροκάκης.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0:
 Στο 24’ μετά από όμορφη προσπάθεια του Τσιριγώτη από αριστερά, έκοψε την μπάλα στον Γκιόκα και εκείνος με ένα εξαιρετικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 3-0:
 Στο 30’ η ομάδα μας επιτέθηκε και πάλι από αριστερά, με τον Γκελοσάνι, εκείνος έχοντας απέναντί του τον Συροκάκη, πάσαρε αρχικά στον Τσιριγώτη και αυτός με τη σειρά του στον Φουκαράκη που δίχως να το σκεφτεί σε άδεια εστία με σουτ από τη μεγάλη περιοχή, βρήκε δίχτυα!

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε να παράγει ενέργεια στο παιγνίδι της και στο 64′ ο Γκιόκας άλλαξε τη μπάλα με τον Τσιριγώτη με τον τελευταίο να πλασάρει ελάχιστα άουτ σε τετ-α-τετ που είχε.

Στο 67′ ο Μυρθιανός επιχείρησε μια επέλαση από αριστερά, έκοψε συρτά τη μπάλα και ο επερχόμενος Γκιόκας με πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο σουτ των Χανιωτών έγινε στο 73′ με τον Καρλίτο το οποίο δεν είχε τύχη.

Η διαιτησία: Ρ. Σταυρουλάκης, Συργούνη, Γρύλλης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Χανιωτάκης (62′ Σταυρίδης υπό δοκιμήν, 80′ Μανιαδάκης), Νάκας, Λίμα (46′ Μυρθιανός), Καρβουνιάρης, Μπρίτο, Χαλκιαδάκης, Σουμπασάκης, Φουκαράκης, Γκιόκας, Γκελοσάνι, Τσιριγώτης. Στο 68′ μπήκαν και οι Ανδρικόπουλος, Κούνστιτς, Ξεπαπαδάκης, Σωπασής, Νίκιτς, Καλογεράκης, Ματαραγκάσι, Μαλισσόβας και πάλι Λίμα.

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Συροκάκης, Νικολίτσης, Παπακαστρίτσιος, Λιονάκης, Σκουλάς, Βουρβαχάκης, Καρλίτο, Κτιστόπουλος, Δρακάκης, Βασιλομιχελάκης, Μάστορας,
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κελάκης, Χατζηδάκης, Γιαπιτζάκης, Μανουσάκης, Περράκης, Καμμένης, Ρουσσάκης.