Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Νίκη Νικηφόρου με Σταμάτα

1-0 το ματς

Published

on

Νίκη… ανάσα πήρε ο Νικηφόρος ο οποίος επικράτησε της Σταμάτας με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0. Οι νεοφώτιστοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν κάτι αξιόλογο από την αναμέτρηση. Στο 55′ ο Κουκάι έφτασε κοντά στο γκολ, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Καραγιάννη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζέεμπε διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα. Στο 65′ η ομάδα του Κώστα Τσίκλη θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσια, όμως ήταν η σειρά του Χρήστου Τσεβά να σημαδέψει το δοκάρι της εστίας του Καραγιάννη. Οι «κυανόλευκοι» κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος παίρνοντας μια σημαντική νίκη.

Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Τσιαλογιάννη και Χόικα.

 

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Καραγιάννης, Κανελλόπουλος (46′ Αλεξανδράκης), Χαβενετίδης, Ταφιλάϊ, Νάτσης, Παπαβασιλείου, Βεντούρης, Χαρικιόπουλος, Ζέεμπε (81′ Βαγενάς), Τσιριγώτης, Αποστολόπουλος

ΣΤΑΜΑΤΑ (Τσίκλης): Πετράκης, Δημητρίου, Ζινχίρια, Ντιουφ, Πέππας, Κόστα (81′ Μπόρας), Καλογήρου, Οικονομόπουλος, Οσμανάι (68′ Δεσύλλας), Τσεβάς Χρ., Κουκάι.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply