Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Νίκη… οξυγόνο για Παλληνιακό (1-0 την Δόξα Κορωπίου)

”Ξεκόλλησε” από τις τελευταίες θέσεις

Published

on

Νίκη… ανάσα πήρε ο Παλληνιακός που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Δόξας Κορωπίου (1-0) και να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 35’. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ο Σκεντούλι είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μιχάλη. Λίγο αργότερα (39’) ο Μπερτσιάς στάθηκε πιο τυχερός καθώς σημείωσε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση όμως έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα. Στο 78’ αποβλήθηκε από πλευράς «κίτρινων» ο  Σκεντούλι με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τους Ανδρεάδη και Παπαδόπουλο

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Κιούρκος): Μπακόλας, Πάσσαρης, Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας, Ντρένοβα, Σκεντούλι, Κούσης (56′ Κοβάνης (82′ λ.τρ. Αλβανός), Μπερτσιάς, Κούνας (61′ Παπασαράντος).

ΔΟΞΑ (Οικονόμου ):Μιχάλης (46′ λ.τρ. Αποστολίδης), Κοστάζος, Μαρινάκης, Πανουσάκης, Καδίτης, Μπερέτας (82′ Κόλλιας), Μπούκατς, Σύρος, Δάβαρης, Παπαδάς (80′ Βαλσαμογιάννης), Πουλάκης.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply