Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη ο Κεραυνός; Νίκη και ο Βύρωνας!

Published

on

Γνωρίζοντας ότι ο Κεραυνός Πετρούπολης «λύγισε» την Ανθούπολη το πρωί της Κυριακής, ο Βύρωνας ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στο Βοτανικό και τα κατάφερε με σκορ 1-0. Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν θετική εμφάνιση, ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και χάρη σε ένα τέρμα του 18χρονου, Παναγιώτη Ιωακειμίδη, στο 18’ κατέβαλαν την αντίσταση της Ένωσης.

Ο «ΑΟΒ» είχε, επίσης, δοκάρι στο 20’ με τον ηγέτη του, Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, ενώ στο 55’ και το 88′ οι Τσάκαλος και Ιωακειμίδης αστόχησαν σε ανεπανάληπτα τετ α τετ. Όσο για τους «κυανόλευκους», πίεσαν μετά το 75’ σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους.

Στη βαθμολογία, η ομάδα του Ανδρέα Μηλιά έφτασε τους 21 βαθμούς, όπως και ο Κεραυνός Πετρούπολης, στην 13η θέση, ενώ το συγκρότημα του Θοδωρή Τάμπα παρέμεινε στους οκτώ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιωτάρας Γ., Δαρσακλής Η., Τράντας Ι.

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς): Μητρογιάννης, Βαφειάδης, Σταύρου Δ., Κοντονάσιος, Ανδριανόπουλος, Ασπιώτης, Πορταλιός (70’ Κώτσης), Μαϊστόροβιτς, Τσάκαλος (89’ Παλαμάρης), Σταύρου Αρ. (79’ Λάιος), Ιωακειμίδης.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (Θοδωρής Τάμπας): Αθανασόπουλος, Ορφανίδης (54’ Καλαρούτης), Παναγόπουλος, Ζαχαράκης Ι., Ζαχαράκης Χρ. (81’ Σγούρδας), Κολοκυθάς, Θεοδωρέλος (46’ Ντάκα), Σταμούλης, Αρβανιτάκης Χρ., Τσεγάς, Κλοτζιέρι.