Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη ο Φωστήρας – Παράπονα ο Αστέρας

Published

on

Τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Φωστήρας Ηλιούπολης καθώς επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Αστέρα ο οποίος έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κυριακόπουλου. Ο Μπίνας ήταν εκείνος που στο 4′ έβαλε μπροστά τον ιστορικό σύλλογο γράφοντας το 1-0. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Σπυρόπουλο στο 7′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 43′ η ομάδα της Καισαριανής έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Κονδυλόπουλου με απευθείας κόκκινη. Στη συγκεκριμένη, φάση οι κόκκινοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση του διαιτητή Κυριακόπουλου καθώς θεώρησαν ότι ο Τσαβαλιάς που ανατράπηκε δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Το τέρμα που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους σημείωσε στο 52′ ο Σπυρόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στο 68′ ο Βουλτσίδης είχε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι. 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Γαγάνης, Φάρος, Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Κυριαζής (46′ Βουλτσίδης), Μπαρδάκης, Μαστρογιάννης (67′ Φάλαγγας), Φαρμάκης, Χαλιβελάκης, Τσαβαλιάς, Σπυρόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κονδυλόπουλος, Τσαλάκου, Στυλιανόπουλος, Ριζόπουλος (70′ Δούκας), Τζημόπουλος, Δογάνης, Κουκουλάς, Αγαπητός (43′ Καυκιάς), Μπακιρτζόγλου, Μπίνας, Μουστόπουλος (52′ Γραμμόζης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply