Connect with us

6ος Όμιλος

Νίκη παραμονής για την Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Νικηφόρα πέρασε από την Παλλήνη η Θύελλα Ραφήνας επικρατώντας με 2-1 του Παλληνιακού και δείχνει να σώζει την κατηγορία καθώς θέλει νίκη την ερχόμενη Κυριακή με την Κόρινθο για να “σφραγίσει” την παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι Τσέκου) του Κανελόπουλου στο 30′ και δέχθηκαν την ισοφάριση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο  στο 39′ όταν ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Κολοτούρου στην περιοχή.  Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μουστόγιαννης φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη που “καίγονταν” για την νίκη ανέβασε κι’άλλο την απόδοση της και έφτασε στο νικητήριο τέρμα με κεφαλιά του Χρήστου στο 59′ (1-2).

Διαιτητής ήταν ο  Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τους Σοφιά και Μερτζεμέκη.

Παλληνιακός (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Κόρμπας, Τσέκος (80’ Ελ Γκαμάλ), Παρασκευόπουλος, Μαντζώρος, Κολοτούρος, Δημητρακόπουλος (65’  Κυριόπουλος), Μουστόγιαννης, Δημογιάννης (60’ Μπαμίχας), Δρόσης, Τρυφιάτης (75’ Κασάπης), Κοβάνης.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης, Μανδύλης, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χρήστου (75’ Σουλτανίδης), Ντόσκας (87’ Μπουντάκης), Κανελλόπουλος (69’ Ματσαδές), Δημητρίου, Ζέκιο (79’ Κωνσταντινίδης).