Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Νίκη παραμονής για τους Λύκους 3-2

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που τη νίκη την ήθελαν και οι δύο ομάδες για τον ίδιο λόγο (παραμονή στην κατηγορία), οι λύκοι νίκησαν στα Γλυκά Νερά τον Αχιλλέα με 3-2. Ήταν ένας αγώνας με πάθος, ένταση και δύναμη. Εννιά οι κίτρινες κάρτες καταδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Στο 4΄ ο Βάρδας με κεφαλιά έκανε το 1-0, στο 21΄ ο Τσοχαντάρης έφερε το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας για τον Αχιλλέα σε 1-1, στο 69΄ ο Λώλος για τους γηπεδούχους έκανε με πλασέ το 2-1 δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του, στο 70΄ ο Βιταλιώτης Γ. ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 3-1, στα χασομέρια 90΄+4 ο Βλάμης με πλασέ μείωσε σε 3-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Αλεξοπούλου

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Κατσίμπρας-Μαντούκας) Βιταλιώτης Λ., Χριστοδούλου, Συβμουλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μάνδαλος, Βάρδας, Κατσίμπρας (59΄ Σαντριά, 85΄ Δρούγκας), Βιταλιώτης Γ., Καπράλος (62΄ Λώλος), Παναγιωτόπουλος (80΄ Μπαντούνας), Βλάχος

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Λαδογιάννης) Τόλιας, Τουλούπης, Λάνη (78΄ Δούρος), Σκαμαντζούρας, Καρακάσης, Μαραντίδης, Φούντας (84΄ Βλάμης), Μπούσκος, Σταματόπουλος (63΄ Φέκας), Τσοχαντάρης, Καρβέλας (88΄ Λυμπέρης)

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

athlorama.blogspot.com