Connect with us

6ος Όμιλος

Νίκη παραμονής ο ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Καθοριστικό βήμα παραμονής πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Κρουσώνα ο οποίος επικράτησε με 6-3 του ΑΟΑΝ. Πλέον, οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να μην χάσουν στο τελευταίο ματς με τον Ηρόδοτο προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο τότε το δρόμο προς το… τοπικό θα πάρει ο Ερμής Ζωνιανών. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 χάρις σε γκολ των Βιτώρου (6′), Χαλκιαδάκη (18′) και Κορδονούρη (37′) για να μειώσει ο ΑΟΑΝ σε 3-2 με τους Φαγά στο 46′ κα τον Τσανάι στο 49′. Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3 χάρις σε γκολ του Τσανάι, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στα τελευταία λεπτά και να παίρνουν τη νίκη χαρις σε τέρματα των Παππά (76′), Μπουρσέλη  (85) και Κολιακουδάκη  (87)

Διαιτητές: Σταυρουλάκης, Κομκότος-Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Χάρης Ματθαιάκης): Zάλουντοκ, Μασέλης, Κορδονούρης, Τζωρμπατζάκης (41′ λ. τρ. Παπαρούνας), Ταβλαδωράκης, Βιτώρος, Χαλκιαδάκης (36′ λ. τρ. Κολιακουδάκης), Κουράκης, Παππάς, Μπουρσέλης, Σκουτέλης

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Γιώργος Καβουσανός): Μπρόκος, Πηγιάκης, Μουτάκης, Γκέτα, Χρηστάκης, Φαγάς, Γιάνκοβιτς, Καρνυάτης (22′ λ. τρ. Μυρίλλας), Γκέκας, Κοκολάκης, Τσανάι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply