Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη παραμονής τα Σούρμενα 2-1 το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Μεγάλη νίκη με την οποία και σφράγισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία πέτυχαν τα Σούρμενα τα οποία και επικράτησαν του Παλαιού Φαλήρου με 2-1. «Χρυσός» σκόρερ των δύο τερμάτων για τους γηπεδούχους ήταν ο Θεοδώρου ο οποίος και σκόραρε στο 13′ και στο 66′. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Τρυγωνάκη. Διαιτητές ήταν οι Τσουκαλάς, Χαρίτος και Κοσμάς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης 30 περίπου οπαδοί των φιλοξενούμενων εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων. Πιο συγκεκριμένα το φύλλο αγώνα να αναφέρει τα εξής:

«Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια οπαδοί της ομάδας του Π. Φαλήρου πήδηξαν τα κάγκελα και στην συνέχεια έσπασαν την πόρτα και εισήλθαν τουλάχιστον 30 άτομα στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων. Δύο εξ αυτών μπήκαν στα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας φωνάζοντας «θα σας γ.ε μ.α». Με το που εισήλθαμε στα αποδυτήρια ένας κλώτσησε με δύναμη την πόρτα φωνάζοντας «θα γ.ε π.ς, καλέσαμε την αστυνομία η οποία και κατέφθασε με δύναμη 4 περιπολικών και η κατάσταση εκτονώθηκε».

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Κοντιμπάς, Αργάνης, Διαμάντης, Τσαμπίρας, Πρέκας (39′ Ελευθεριάδης – 89′ Σκουράς), Θεοδώρου, Δημογιάννης, Αναστασίου, Λεβέντης (80′ Μακρίδης)

Π. ΦΑΛΗΡΟ: Αντζουλάκος, Σαραντόπουλος (46′ Σταμούλης), Σακκάς, Νικηφοράκης, Σταύρου, Τζάμος, Χατζηαναγνώστου (46′ Μαστρογιάννης), Σωτηριάδης, Χρήστου, Κωνσταντινίδης, Τρυγωνάκης

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply