Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη Ρέντη : «Άμεση επιστροφή στην Α’ με ριζική ανανέωσ

Published

on

Η διοίκηση της Νίκης Ρέντη θέλει να δώσει συγχαρητήρια στις  πρωταθλήτριες ομάδες και των τριών κατηγοριών και να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες  που αγωνίζονται  για  τις  θέσεις   κατάταξης .

Σε έναν απολογισμό για την χρονιά  που  μόλος έληξε για την ομάδα μας και η οποία κρίνεται  άκρως  επιτυχημένη  βάσει της άμεσης επιστροφής της στην  Α κατηγορία  κάνοντας  ριζική ανανέωση και  με συγκεκριμένες  προσθήκες  στην αρχή  της σεζόν   ξεκινήσαμε  το πρωτάθλημα με μείον δυο βαθμούς και μπορέσατε και  υπερκαλύψαμε την διαφορά και τελειώσαμε το πρωτάθλημα με έξη βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο έχοντας  την καλύτερη επίθεση όπως και την καλύτερη άμυνα στον όμιλο μας .

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια  πράτα από όλα σε όλους τους  ποδοσφαιριστές  του σωματείου μας οι οποίοι όταν  η κύριοι  πρωταγωνιστές  της  επιτυχίες  μας  όπως και σε όλο το τεχνικό επιτελείο και  σε  όλο  τον  κόσμο του Ρέντη ο οποίος  ήταν  κοντά  μας .

Ανακοινώνουμε  και  επίσημα  την συνέχιση της συνεργασίας  μας με τον έμπειρο προπονητή κύριο Βασίλη  Ιωαννίδη  όπως και του βοηθού του  Κώστα  Πήλιουρη  με τους οποίους έχουμε κοινή ιδέα και όραμα για την νέα χρονιά και λόγω της  πολύ καλής  δουλειάς  η οποία έγινε την  σεζόν που μας πέρασε  .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Νίκαιας  Ρέντη και  προσωπικά  τον δήμαρχο μας

Κύριο Γιώργο Ιωακειμίδη  ο οποίος είναι  πάντα κοντά μας .

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά όπως και τον Συνδεσμο διαιτητών Πειραιά  για την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος .

Η καινούργια χρονιά  για εμάς έχει  μόλις ξεκινήσει και ευελπιστούμε με σωστό προγραμματισμό και όραμα να καθιερώσουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει.»