Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη Ρέντη- Ένωση Α. Α. Ρέντη 2-1

Published

on

Η Νίκη Ρέντη ήταν ο θριαμβευτής του Ρεντιώτικου ντέρμπι, καθώς λύγισε την ομολογουμένως ανώτερης της Ένωσης Απόλλωνα Ακράτητου με 2-1 και επανήλθε στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Η Ένωση «πλήρωσε» την αναποτελεσματικότητά της, καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι μόλις στο 1’ με τον Μυλωνά, ενώ είχε ακόμα δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μυλωνά(5’) και Γεωργιάδη(16’). Έτσι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε και η Νίκη προηγήθηκε στο 64’ με εύστοχο πέναλτι του Οσμανάι που καταλόγισε ο καλός διαιτητής Φιλακούρης σε χέρι αμυντικού. Η Ένωση «απάντησε» άμεσα στο 74’ με κεφαλιά του Βασιλόπουλου μετά από ωραία σέντρα του Λένγκα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» χάρη σε γκολ του Λιανάι στο 86’.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ζίλο, Τσελίκας, Καραγιαλάνης, Φράγκος, Γκούμας, Λιανάι(89’ Παπαδόπουλος), Δημητρόπουλος, Τσιρογιάννης Α., Διβόλης(75’ Σταθελάκης), Οσμανάι(92’ Σιδεράς), Μακρής.

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης, Κολοφώτης Η.(46’ Σκεντέρας), Κεσανίδης, Ορφανός, Ελνάχας, Καλικαντής, Βασιλόπουλος, Κουτούζος, Γεωργιάδης(56’ Κολοφώτης Ι.), Λένγκα, Μυλωνάς.