Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη Ρέντη- Ήφαιστος 3-1

Published

on

Σε ένα άκρως επεισοδιακό ματς η Νίκη Ρέντη κατέβαλε με 3-1 τον Ήφαιστο και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι Ρεντιώτες προηγήθηκαν 3-0 με τους Τόττη(5′, 68′) και Βαλμά(31′).

Οι Νικαιώτες μείωσαν με τον Περλέσι(77′).

Στο 63′ αποβλήθηκε από κάθε ομάδα με δεύτερη κίτρινη οι Δασκαλάκης και Πάχος.

Στο 86′ ο διαιτητής Λεμπέσης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον προπονητή του Ηφαίστου Γιώργο Νίκου για διαμαρτυρία. Καθώς αποχωρούσε από τον από τον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με το φύλλο αγώνος είπε απευθυνόμενος στους διαιτητές: “Λεμπέση δεν θα έρθεις στη Νίκαια; Θα σε γ….. και θα σε στείλω να σε γ…… Και να σε τσακίσουν. Α…… είστε σε υπηρεσία. Τα έχετε κάνει μπουρδέλο.

Μετά τη λήξη του αγώνα και σύμφωνα με το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής Λεμπέσης, παίκτες του Ηφαίστου πλησίασαν την διαιτητική τριάδα στην οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Στη συνέχεια άγνωστος πλησίασε τα αποδυτήρια των διαιτητών και πέταξε ένα μπουκάλι νερό, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι του παραθύρου και τα θραύσματα να βρουν το διαιτητή Λεμπέση και το β’ βοηθό Κουρκουνάσιο χωρίς να τραυματιστούν. Κλήθηκε η αστυνομία, η οποία κατέγραψε το συμβάν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου της αστυνομίας ο α’ βοηθός Φαγρκίδας αναγνώρισε τον παίκτη του Ηφαίστου Αδαμίδη, ο οποίος είπε προς το μέρος του πρώτου βοηθού: “Αυτός ο διαιτητής θέλει πολύ κυνήγι”……

ΝΙΚΗ: Καρίμαλης, Τσελίκας, Παπαδόπουλος, Χιώτης, Χάντρι, Κερπάσι, Παύλου, Δασκαλάκης, Σάκα(82′ Κακαντούρας), Βαλμάς(70′ Παπαργύρης), Τόττης(76′ Αναιρούσης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Πάχος, Ζόφα, Ανταλής, Κουντουράς(25′ Μπόικου), Μπένα, Αδαμίδης(72′ Φιλιππίδης), Πήττας, Μεταξάς(72′ Ζαννίκος), Σιδηρόπουλος, Περλέσι, Βατίστας(52′ Τάγκαλος).

Advertisement