Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη Ρέντη- ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού 1-2

Published

on

Ιδανική εκκίνηση έκανε στη σεζόν η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού, καθώς για τη δεύτερη φάση του Κυπέλου Πειραιά απέκλεισε στο Ρέντη με 2-1 την αξιόμαχη Νίκη και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του θεσμού, που θα αντιμετωπίσει τον συντοπίτη Δία.

Οι φιλοξενούμενοι του Σταμάτη Αναστασιάδη προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 2-0 χάρη σε τέρματα των Νέλα(23’) και Δρούζα(30’ απευθείας εκτέλεση φάουλ). Για τη φάση του πρώτου γκολ οι Ρεντιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη βοηθό Βογιατζιδάκη για οφσάιντ. Η Νίκη κατάφερε να μειώσει με κοντινή προβολή του Σαμοθράκη στο 39’, μετά από ωραία ενέργεια του Δασκαλάκη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν αισθητά και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους Κορυδαλλιώτες που κατέβασαν ρυθμούς. Από ένα δοκάρι είχαν και οι δυο ομάδες με τους Τσεκλίκα(73’) και Ξένο(86’).

Στο 81’ ο διαιτητής Πουλόπουλος απέβαλε από τη Νίκη Ρέντη τον Σχίζα με δεύτερη κίτρινη.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Σχίζας, Διαρεμές(89’ Σαφκάς), Κερπάσι Α., Κερπάσι Δ., Χρηστίδης(74’ Κουτρίδης), Τσιρογιάννης(71’ Διβόλης), Σαμοθράκης, Δασκαλάκης, Δενάρδος(54’ Ψυχαλόπουλος).

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡ.: Γκερλές, Πλακοπίτας, Δερματάς(66’ Ξένος), Κοτσιοβός, Πιτερός, Δρούζας(85’ Πλατσιδάκης), Μαρλαφέκας, Ξαφάκης, Νέλα(80’ Λαζάρου), Σαλάμης, Καρακασίδης(77’ Χαρτοματσίδης).