Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη Ρέντη – Αστυπάλαια Κορυδαλλού 3-1

Published

on

Ανώτερη η Νίκη Ρέντη επικράτησε δίκαια με 3-1  της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού και την υποχρέωσε στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα της . .

Στο 34’ ο Βαλμάς άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει ο Συράκος στο 48’ με πέναλτι αλλά στο 63’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσελίκα που κτύπησε αντίπαλο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και στο 78’ μείωσαν με τον Φυλακτή που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι.

Όμως στο 94’ ο Ντέγιαν Κερπάτσι έδωσε τη «χαριστική βολή » στους αντιπάλους του γράφοντας το τελικό 3-1 .

Πολύ καλή η διαιτησία του Φιλακούρη. Στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι στο 95’ βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο ο Γιαννακόπουλος έβρισε τον βοηθό Κεφαλιακό κάτι που αρνείται πεισματικά ο ποδοσφαιριστής της Αστυπάλαιας.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Σχίζας, Χιώτης , Κερπάτσι Α. Κερπάτσι Ντ,, Σταθελάκης ( 90’Ψυχαλόπουλος) , Τσιρογιάννης ( 74’ Σιγάλας) Συράκος, Βαλμάς , Σαμοθράκης ( 57’ Δασκαλάκης)

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ : Σιλίκογλου, Καραμπίνης, Αργεντίδης( 46’ Πύρρος,75’ Κουβάτσος) , Καλλίδης, Υφαντής( 66’ Φυλακτή), Ρικούνοβ, Τσονόπουλος, Γιαννακόπουλος (95’ Μαρίνη), Μπέγκα, Μούτσας, Καρακασίδης