Connect with us

stoplekto

Νίκη Ρέντη- Ολυμπιάδα 1-3

Published

on

Αγχωτικό «τρίποντο» για την Ολυμπιάδα, που στις καθυστερήσει σημείωσε τρία γκολ και επικράτησε στο Ρέντη της τοπικής Νίκης με 3-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 66’ με τον Οσμανάι και λίγο αργότερα στο 69’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Μητακίδη με δεύτερη κίτρινη.

Η Ολυμπιάδα πίεσε αρκετά στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 91’ με τον Ερρίκο. Στο 93’ ο Βιδάλης πάσαρε την μπάλα προς τον τερματοφύλακα και ο Γεωργόπουλος την έπιασε, με το διαιτητή Ορφανό να λέει «παίζετε» και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για έμμεσο. Στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2-1 με τον Νταλάκο(94’), ενώ πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 97’ πάλι με τον Ερρίκο.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Χατζηγεωργίου, Τσιρογιάννης Β., Παυλόπουλος(87’ λ.τρ. Τόννης), Μητακίδης, Οσμανάι, Τσιρογιάννης Α., Φέρκο(71’ Δημητρόπουλος), Δασκαλάκης, Μακρής(81’ Ντινόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργόπουλος, Δακουτρός, Μπένα, Σαμλίδης(71’ Κούσης), Βιδάλης, Μαντούβαλος(60’ Μελαμπιανάκης), Σεβάι, Νταλάκος, Λόης, Πέρρος(65’ Ερρίκος), Διάκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply