Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη Ρέντη –  Σαρωνικός Αίγινας 1-3

Published

on

Στην επανάληψη « μίλησε» ο ψυχωμένος  Σαρωνικός και επικράτησε μέσα στο Ρέντη της τοπικής Νίκης με 1-3 .

Ένα αποτέλεσμα που θεωρείται  άδικο  για τους  γηπεδούχους που  ειδικά στο α’ ημίχρονο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Συράκο ( είχε και δοκάρι στο 12’ ) και Σαμοθράκη ενώ  πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια του ήταν ο γκολκίπερ Μπακόμητρος Κ. που είχε σωτήριες επεμβάσεις.

Οι νησιώτες που είχαν σε μεγάλη μέρα τον νεαρό Λαλάι και τον σκόρερ Γκοτσούλια ανέβασαν σημαντικά την απόδοση τους στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ στο 48’ με μακρινό σουτ του τελευταίου . Αμέσως μετά( 49’)  οι Ρεντιώτες κέρδισαν πέναλτι όταν ο Φεϊζούλα «γκρέμισε » τον Σαμοθράκη. Το εκτέλεσε ο Σταθελάκης ισοφαρίζοντας .

Στο 73’ ο Σαρωνικός πήρε και πάλι το προβάδισμα . Στο κέντρο του γηπέδου ο κατά τα άλλα πολύ καλός διαιτητής Ανθόπουλος αγνόησε καταφανέστατο φάουλ υπέρ των γηπεδούχων . Οι παίκτες της Αίγινας προχώρησαν εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην αντίπαλη άμυνα και ο Γκοτσούλιας με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Καλλικαντή σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του .

Το τελικό 1-3 πέτυχε ο Γκοτσούλιας στο 84’ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από αριστερά κοντά στο κόρνερ «κρεμώντας »  τον Ξυραφόπουλο.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος , Σιγάλας( 82’ Ψυχαλόπουλος) , Σισμανίδης, Μακρής( 80’ Σχίζας), Κερπάτσι Α. Κερπάτσι Ντ. Σταθελάκης, Δασκαλάκης( 69’ λ.τρ. Μουσταφά) , Συράκος, Βαλμάς, Σαμοθράκης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ : Μπακόμητρος Κ., Φεϊζούλα, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Πάλλης Γ. , Καλλικαντής, Λαλάι, Γκιόκα , Ρούσσος( 93’ Σαμπάνι ) , Μπακόμητρος Ν,( 91’ Πάλλης Π.) , Γκοτσούλιας