Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη στην πρεμιέρα για την Αθηναϊδα, 2-1 τη Νέα Σμύρνη

Published

on

Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΑ, η Αθηναϊδα έφτασε στην κατάκτηση της νίκης επικρατώντας με 2-1 της Νέας Σμύρνης.

Η… κυρία της Κυψέλης άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά αφού στο 3′ ο Καργιώτης έκανε το 1-0 με σουτ. Στο 23′ ο Κατσούδας έκανε χέρι εντός περιοχής με τον Κατοίκο να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών και τον Πρένσε να κάνει από τα 11 βήματα το 1-1. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατόρθωσαν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό χάρη στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σκεύη στο 74′.

Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 79′ αποχώρησε τραυματίας ο Κοτζαμάνης και ενώ είχαν γίνει και οι 4 αλλαγές από πλευράς Νέας Σμύρνης. 

Κατοίκος, Π. Τσολακίδης, Αθανασίου

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Λογοθέτης, Καργιώτης (63’ Κατσούρης), Κώτσης, Χρονόπουλος (63’ Τζωρτζάτος), Κατσούδας, Ζώης, Ντιντίφας (91’ λ.τ. Ρόκκος), Τσούτσουρας, Φίλος, Σκεύης, Πυλαρινός (71’ Δουληγέρης).

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Γερογιάννης, Λέσι (46’ Αρβανιτάκης), Αθανασίου, Κωστής, Κολλινιάτης, Κούρτης, Απιδιανάκης (46’ Παναγόπουλος), Λιάκος (74’ λ.τ. Μυλωνάς), Φασούλας, Πρένσε (51’ Σουλιμιώτης), Κοτζαμάνης.