Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη στο ντέρμπι για την Κηφισιά, 2-1 τον Ιωνικό

Published

on

Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Τριγλία Ραφήνας έδρασε θετικά στην Κηφισιά, αφού η ομάδα των βορείων προάστια κατάφερε να αντιδράσει στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και να επικρατήσει με 2-1 επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου δεν παρουσίασε το πρόσωπο που είχε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδι ενώ σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι βρήκε απέναντι του μια ομάδα με ταυτότητα η οποία ήξερε τι ζητούσε από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Με αυτή τη νίκη ο σύλλογος των βορείων προαστίων έπιασε στην 5η θέση τον Ιωνικό έχοντας συγκεντρώσει και οι δυο μαζί 12 βαθμούς. Όσον αφορά το ματς, έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με την διαιτησία του Παπαδόπουλου να έχει αρκετά λάθη. Παραλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έλειψε και η ένταση αφού κατά τη διάρκεια του α’ μέρους οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας που βρίσκονταν στην μεγάλη εξέδρα του Ζηρίνειου επιτέθηκαν σε φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο α’ μέρος και προηγήθηκαν στο 36′ με κεφαλιά του Καρακώστα. Στο 40′ ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Ρόβας ανατράπηκε από τον Καρακώστα όταν ο τελευταίος έκανε διεκδηκίσιμη την μπάλα, γυρνώντας την αδύναμα με το κεφάλι στον Γουμάγια που την μπλόκαρε. Στη συγκεκριμένα φάση απ’ ότι φαίνεται έχουν δίκιο να φωνάζουν στον Ιωνικό, ενώ στις έντονες διαμαρτυρίες που ακολούθησαν, αποβλήθηκε από τον πάγκο ο γενικός αρχηγός του συλλόγου της Νίκαιας, Ανδρέας Πασπαλιάρης.

Στην επανάληψη, το συγκροτημα του Λευτέρη Βασιλειάδη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 49′ με φάουλ του Γεωργακόπουλου. Το τέρμα αυτό ανάγκασε τους γηπεδούχους να επιτεθούν και να κυνηγήσουν τη νίκη, με τον Καραδέμητρο στο 61′ να γράφει το τελικό 2-1 μέσα σε κλίμα ένθερμων πανηγυρισμών.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Περιβολάρης-Χατζηκαμαγιάννης (Εύβοιας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Μουσταφίδης, Τεγούσης, Καρακώστας (44′ λ. τρ. Έσλερ), Γεωργίου, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος, Γεωργιάδης (65′ Παληαρούτας), Γκέζος (84′ Οσμανάι), Χαϊκάλης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Παλιγγίνης, Μιχελής, Τσακίρης, Φωστέρης (46′ Π. Καραχάλιος), Γεωργακόπουλος (78′ Μιχαλακάκος), Κρητικός, Αλ. Καραχάλιος (70′ Κατσαβριάς), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας, Παντελίδης.