Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη στο 91΄για Ελπίδα Αγ. Αναργύρων

2-1 τον Αστέρα Ζωγράφου

Published

on

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Ζωγράφου και εξασφάλισε το τρίποντο για τη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ καθώς μόλις στο 5΄ο Κουτσουρούπας έβγαλε σε πλεονεκτική θέση του Παούρη που με κοντινό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι στο 14΄. Η μπάλα βρήκε το χέρι του Καραδημητράκη και την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Κυριακόπουλος.

Και ενώ στη συνέχεια δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο και όλα έδειχνα ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις ήρθε στο 91΄ο Πρέκας με κοντινό πλασέ να κάνει το 2-1 και να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Ελπίδα

Με λάθη η διαιτησία των Κυριακόπουλου, Σταύρογλου-Δεληθοδωρή

ΕΛΠΙΔΑ: Στουραϊτης, Τσόνκοβ, Κότσαλος (86′ Ξενάκης), Αντωνίου, Καραδημητράκης, Μπίντζος, Σελάνι, Παρασκευόπουλος, Παούρης, Κουτσουρούπας (61′ Πρέκας), Σταγάκης (46′ Πετανάι)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μακρής, Κίτσος (70′ Σακαρέλης), Μαλάι, Παπαθανάσης, Κύρτι, Μεταξούλης, Μπούρας (18′ λ. τρ. Γαζής), Κυριακόπουλος, Καράνταλης (59′ Εξηντάρης), Χαρατσάρης, Παπαβασιλείου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply