Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη σωτηρίας για ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε ο ΠΑΟ Κρουσώνα ο οποίος επικράτησε της Αναγέννησης Ιεράπετρας με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αγχωμένοι με αποτέλεσμα στο α’ μέρος να μην μπορέσουν να απλώσουν στον αγωνιστικό χώρο τις αρετές τους. Στην επανάληψη ωστόσο η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη ανέβασε στροφές και στο 55′ άνοιξε το σκορ με τον Βαρούχα. Στη συνέχεια ωστόσο οι ασπρόμαυροι έσβησαν τις μηχανές με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και να ισοφαρίσουν στο 82′ με τον Δεδελετάκη. Παρ’ όλα αυτά, οι Κρουσανιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς στο 87′ ο Τριανταφύλλου διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στο 88′ ο Λαμπράκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη από πλευράς γηπεδούχων

Διαιτητές: Χρυσός, Πετεινάτος-Σγουράκης (Χανιων)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Νίκος Δεδελετάκης): Αλευράς, Κων. Λαμπράκης, Χρυσοφάκης (55′ Τσαμπανάκης), Ζαμπετάκης, Χατζάκης, Χάιντερ, Κωστής Λαμπράκης (60′ Βαρελάκης), Χαρικιόπουλος, Δεδελετάκης, Κωνσταντίνου (65′ Ρ. Χρυσοφάκης), Μπιτσακάκης

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Κόλλιας, Μασέλης, Χαρίσης, Γεωργαντζιάς (70′ λ. τρ. Φυσαράκης), Γκαλίτσιος, Μαυρομάτης, Κρίτσας, Μπάτσι (60′ Γούλας), Σκουτέλης, Τριανταφύλλου, Βαρούχας (77′ Τζίκας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply