Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη σωτηρίας για την ΑΕ Μ.Αετού Ολυμπιάδα .2-1 τον Παντζιτζιφιακό που υποβιβάστηκε!!!

Published

on

Στο ποδόσφαιρο πάνω από ικανότητες και ταλέντο χρειάζεται να έχει κάποιος πάθος και ψυχή.

Τα στοιχεία αυτά τα είχε η  ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και κατάφερε να πετύχει αυτό που μέχρι πριν από λίγες μέρες φαινόταν ακατόρθωτο . Επικράτησε με 2-1 του Παντζιτζιφιακού και τον έστειλε αυτόν στην Β’ Κατηγορία .

Κι όμως στα play out  η ομάδα αυτή ξεκίνησε επικεφαλής. Οι τρεις ήττες  σε ισάριθμα παιχνίδια οδήγησαν την ομάδα του Παναγιώτη Ξανθόπουλου στον υποβιβασμό…..

Οι Αμφιαλιώτες ήθελαν από την αρχή τη νίκη. Εξάλλου οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ευνοούσε  τους αντιάλους τους Μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι με ποδοσφαιρικό τσαμπουκά . Δεν άφησαν να φανούν  τα τεράστια προβλήματα και οι πολλές απουσίες τους . Έδειξαν ότι είναι πραγματικά μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.

Λίγο πριν από την λήξη του ημιχρόνου( 44’) κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κοντινό πλασέ του Μανουλίδη .

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους Τζιτζιφιώτες που μπήκαν στην επανάληψη αποφασισμένοι για να κάνουν την ανατροπή. Πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων , αλλά δεν ήταν εύκολο να κάμψουν την γρανιτένια αμυντική γραμμή των αντιπάλων τους .  Οι οποίοι όσο περνούσε ο χρόνος άρχισαν και πάλι να βγαίνουν μπροστά με αντεπιθέσεις  . Σε μια από  αυτές  μάλιστα στο 75’ μάλιστα διπλασίασαν τα τέρματα τους με   ωραίο σουτ του Κασδοβασίλη .

Παραλίγο μάλιστα να σημείωναν και τρίτο γκολ στο 83’ αλλά το δυνατό σουτ του Νάστου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88’ ο γκολκίπερ Βορρίσης ανέτρεψε τον Βραχάτη και το  πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ελευθεράκης. Το γκολ αυτό αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών του Παντζιτζιφιακού που πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ που θα τους κρατούσε στην κατηγορία.  Όμως ακόμα και στο τέλος υπερίσχυσε το πάθος των παικτών της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα που « με νύχια και με δόντια» κράτησαν τη νίκη . Μια νίκη που ισοδυναμούσε με μια κατηγορία..

Ο διαιτητής Λεμπέσης είχε προσεκτικά σφυρίγματα και προσπάθησε να κρατήσει το παιχνίδι  ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Τα κατάφερε μια χαρά και όλα κύλησαν ομαλά.

Με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί Σεφέρης και Μουμπογιατζόγλου .

ΑΕ ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Βορρίσης, Μαρινάκης(83’ Σαραντάκος) , Καρασάββας( 76’ Παναγιώτου), Θεολόγου , Σταμπούλογλου, Κατωπόδης, Αξακαλίδης, Ευθύμερος, Κασδοβασίλης,  Μανουλίδης, Νάστος.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ : Μοχάμεντ, Φράγκος, Ζίνισσας, Τσεκούρας, Ανδρώνης, Κουλάι, Γκιόνι ( 78’ Σπανοπουλος). Χαντζής( 86’ Ρουμελιώτης) , Βραχάτης, Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου ( 46’ Μεταξάς)