Connect with us

slideshow

Νίκη τίτλου ο Άτταλος Νέας Περάμου (φωτο)

1-0 τον Ακράτητο

Published

on

Νίκη που ισοδυναμεί με τίτλο σημείωσε στο ντέρμπι κορυφής ο Άτταλος Νέας Περάμου που επιβλήθηκε με σκορ 1-0 του Ακράτητου.

Το άγχος της σημασίας του αγώνα δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να αποδώσουν ωραίο ποδόσφαιρο με τον Άτταλο να είναι τελικά αυτός που έφυγε χαμογελαστός από το γήπεδο.

Δύο φάσεις έκανε στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε στη μία να σκοράρει και μάλιστα σε σημείο που…έκοψε τα πόδια στους αντιπάλους.

Στο 33΄ο Μονέ έπιασε σουτ από καλή θέση στη γωνία αλλά ο Σαββόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 43΄από σέντρα – ξυράφι του Τζαφέρη ο Μονέ σηκώθηκε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή και έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ακράτητος έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν η κεφαλιά του Κοντιζά αποκρούστηκε από τους αμυντικούς του Άτταλου πάνω στη γραμμή.

Στο 64΄ ήταν η σειρά των γηπεδούχων με τον Γκουτσούλα να χάσει μοναδική ευκαιρία για το 2-0 ενώ στην αντεπίθεση ο Μαύρος λιγο έλειψε να ισοφαρίσει.

Στο 75΄ο Παρασίδης με κεφαλιά λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στον Άτταλο.

Στο 79΄ ο Άτταλος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να «καθαρίσει» τον αγώνα. Ο Στρατάκης ανατράπηκε από τον Καράπαπα που είδε την κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίκτης. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος ο Στρατάκης αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι ενώ και ο Σαββόπουλος έπεσε από την ίδια γωνία.

Στο 89΄σουτ του Τσαούση απέκρουσε με υπερένταση ο Σαββόπουλος.

 

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Βάτσιο με βοηθούς τους Κρέτσινο και Φαρμάκη

ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχελής, Τζαφέρης, Πέγκος, Στεφανής, Καλαϊτσίδης, Μαζιώτης , Γκελάι(86΄Τσαούσης), Καραμπλάκας, Μονέ ( 90΄Κιρίσι), Στρατάκης, Γκουτσούλας (65΄Καραμανίδης)

 

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Σαββόπουλος, Κοντιζάς (91΄λ.τρ Καραχάλιος), Ζαζικασβίλι (70΄Δέδες), Καράπαπας, Τσαλερίδης, Τσιγγόπουλος, Γκότση, Πουλής, Παρασίδης, Βασιλείου, Μαύρος

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply