Connect with us

stoplekto

Νίκη τίτλου το Κερατσίνι 2-1 τον Αετό Κορυδαλλού

Published

on

Νίκη τίτλου πέτυχε το Κερατσίνι που επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του Αετού Κορυδαλλού με 2-1 ξέφυγε 5 βαθμούς και δύσκολα πλέον θα χάσει την πρώτη θέση …

 

Οι Κορυδαλλιώτες που γνώρισαν την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις το παιχνίδι αφού  άνοιξαν το σκορ στο 8’ με κοντινό πλασέ του Κράσι .

Η « απάντηση » των γηπεδούχων ήλθε στο 17’ με τον Νταουτάι μετά από υπέροχη ενέργεια του Ψυχογιού.

Στο 45’ μάλιστα οι Κερατσινιώτες πήραν και το προβάδισμα με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τουρνά που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Σφυρογιαννάκη από τον Μπερίσα .

Ο Αετός πίεσε στην επανάληψη   για την ισοφάριση . Στο 64’ ο Μπότος με υπέροχη επέμβαση δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του σε σουτ του Κράσι ενώ στο 87’ το σουτ του Μούτσα απέκρουσαν στη γραμμή οι αμυντικοί του Κερατσινίου.

Η Λαμπαδαρίου προσπάθησε όσο γινόταν για να κρατήσει το παιχνίδι και τα κατάφερε. Ο Αετός έχει παράπονα από τον βοηθό Μουμπογιατζόγλου , για λανθασμένες υποδείξεις σε βάρος του στο β μέρος .

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης, Μπατής, Αγγελάκης, Φούντας( 71’ Διάκος) , Ψυχογιός( 87’ Βαττής) , Γκιάτης, Νταουτάι, Τουρνάς . Κουρκούτης( 76΄Μαναριώτης)

ΑΕΤΟΣ: Καλογεράς, Σύρμας( 67’ Μάναλης) , Ξενιτόπουλος, Μιχελής, Μπερίσα,. Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης( 75’  Γεωργιάδης) , Αναγνωστάκης, Κράσι, Μούτσας, Δρυμούσης