Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη το Χαϊδάρι- Ένταση στο τέλος

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες το Χαϊδάρι το οποίο επικράτησε με 1-0 του Καματερού και παρέμεινε στην 2η θέση πίσω από το Ηράκλειο. Το τέρμα που σημείωσε στο 17′ ο Καρώνας ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους οι οποίοι στο β’ μέρος δεν απείλησαν ιδιαίτερα και λίγο έλειψε να το πληρώσουν. Στο 32′ οι νερατζούρι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλου καθώς η προσπάθεια του έμπειρου μεσοεπιθετικού κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Τριανταφύλλου. Στο 83′ ο β’ βοηθός Νικολαδός ακύρωσε τέρμα του Καρώνα υποστηρίζοντας ότι ο επιθετικός των κυανέρυθρων είχε υποπέσει σε επιθετικό φάουλ πάνω στο Τρακόση ενώ τα αίματα άναψαν στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα, ο Χριστούλης μάρκαρε σκληρά τον Μπούγια με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει την ψυχραιμία του, να χτυπήσει εκτός φάσης τον άσο των γηπεδούχων και να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη. Ακολούθησαν διαπληκτισμοί μεταξύ των παικτών όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση. Πάντως, ο Μπούγιας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του.

Μέτρια η διαιτησία των κ.κ. Ζαραβίνου, Μπαμπά, Νικολαδού.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Τριανταφύλλου, Παναγιωτακόπουλος, Νούλας, Παπαδόπουλος (65′ Τουρκοχωρίτης), Αρβανίτης, Κασάπης, Ρούσσα (70′ Πολίτης), Χριστούλης, Καρώνας, Μπατής (55′ λ.τρ. Πανταζόπουλος), Διαμάντης.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Σκαμαντζούρας, Τρακόσης, Δαυίδ, γαλανός, Παππάς, Μπάλαρης, Σπυρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σπυρόπουλος Χρ., Μπούγιας, Κουνάδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply