Connect with us

5ος Όμιλος

Νίκη… τόνωσης για τον Ιερόθεου 0-2 τον Ηλυσιακό που παρέμεινε χαμηλά

Published

on

Ιδανικά συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Ισίδωρου Σταυριανού στον πάγκο του Άγιου Ιερόθεου, καθώς η ομάδα των δυτικών προαστίων μετά το… κάζο της προηγούμενης εβδομάδας από τη Θύελλα Καμαρίου πήγε στου Ζωγράφου και έφυγε με το διπλό. Συγκεκριμένα οι κιτρινόμαυροι νίκησαν με 0-2 τον Ηλυσιακό, βάζοντας ακόμη περισσότερο προβληματισμό στα ενδότερα των γηπεδούχων που παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις.

Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού με τη νίκη αυτή έφτασε στην 3η θέση δείχνοντας ότι θα αποτελέσει μια παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας και φέτος.

Στο 41′ ο Μουκίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1, με τον Τσαρκάνι στο 80′ με κεφαλιά να επιβεβαιώνει την παράδοση που τον ήθελε να σκοράρει στου Ζωγράφου κάνοντας το 0-2.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιάννης Κατσαρός) Κοντοπίδης, Ξανθόπουλος, Ρόπας. Μενδρινός, Παπαδημητρίου (69′ Μουκίδης:), Αμανατίδης, Μπουσάι (61΄Νομικός), Ηρακλής, Ταβάρες (61′ Κονδύλης), Σουλελές, Σεράνι (73′ Σαμιώτης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Συμάκος, Μανδαμαδιώτης, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης, Νομικός (72′ Σάσσαλος), Ντάφλας (83′ Τσαγιάννης), Μακρίδης, Βουτσιώτης (59′ Αποστόλου), Κομνηνός (67′ Τσαρκλανι).