Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη τόνωσης για το Μοσχάτο 2-1 την Χαλκηδόνα

Published

on

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασία νίκη πήρε  η ΑΕ Μοσχάτου που επικράτησε 2-1 της Χαλκηδόνας, που δεν κατάφερε σήμερα να είναι ουσιαστική παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς όταν στο 6’ ο αμυντικός των φιλοξενούμενων Μπουζάλι από λάθος ( με καρφωτή κεφαλιά) παραβίασε την εστία της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους που στο 53΄με τον Μουλά βρήκαν και δεύτερό τέρμα για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν πολύ στο δεύτερο μισό είχαν δοκάρι στο 70΄σε κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου μετά από σέντρα του Πνευματικού  και  απόκρουση του Μακρή , μείωσαν σε 2-1 με τον  Ζαρκαδούλα Λ. στο 80’ και έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 84΄ πάλι με τον σκόρερ μετά από ασιστ του Κορτέση, που αστόχησε απέναντι από τον Μακρή.

Διαιτητής ήταν  ο Λεμπέσης.

ΑΕ Μοσχάτου: Μακρής, Τζαφέρης, Κούρτης, Μουλάς, Μωραΐτης, Τύρπος, Γριμάνης(67’ Ευσταθόπουλος), Σιγάλας(84’ Γεωργακόπουλος), Τουλούπης, Θεοδοσίου, Τομπουλίδης(78’ Κάρλος).

ΑΟ Χαλκηδών: Θεοδωρούλας, Κούρτης Γ.Δ., Πνευματικός, Φέκος(50′ Μανδαμαδιώτης), Μπουζάλι(50′ Ζαρκαδούλας Α.), Αθανασιάδης(55′ Μάνθος), Βοργιάς(50′ Κορτέσης), Κατσάνης, Παναγιωτόπουλος, Καρυτινός(55′ Ζαρκαδούλας Λ.), Οικονομάκης.

foto-arxeio