Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Με 2-1 επικράτησε εκτός έδρας το Π. Φάληρο της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, αλλά αυτή η νίκη δεν του έφτασε για να παραμείνει στην κατηγορία και έτσι οι φιλοξενούμενοι θα ακολουθήσουν τους γηπεδούχους στην Β’ Κατηγορία. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 25′ με το πλασέ του Ευαγγελόπουλου, αλλά στο 33′ ο Τζάμος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που δόθηκε ύστερα από χέρι του Ραζακιά, έκανε το 1-1. Στο 70′ ο Αντζουλάκος έκανε την επέμβαση του αγώνα αποκρούοντας το πέναλτι του Τσακόγιωργα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν τελικά οι φιλοξενούμενοι στο 89′ και με το σουτ του Χρήστου λίγο έξω από την περιοχή διαμόρφωσαν το τελικό 1-2. Διαιτητές ήταν οι Αντωνίου, Ελευθερίου και Κεφαλάς.

ΘΥΕΛΛΑ: Βένιος, Χυτήρης (46′ Κελεκίδης), Ζούλιας, Σιαδήμας, Ευαγγελόπουλος, Μουχαμέτι, Γεωργίου, Λάλας, Ραζακιάς, Τσακόγιωργας (79′ Λίποβ), Κωνσταντίνου (63′ Τζεμόπουλος)

Π. ΦΑΛΗΡΟ: Αντζουλάκος, Ραφτόπουλος, Σακκάς, Νικηφοράκης (65′ λ. τρ. Μπουρίκας), Σωτηριάδης, Τζάμος, Χατζηαναγνώστου (46′ Σταμούλης), Τρυγωνάκης (55′ Δεγαϊτης), Χρήστου, Μαστρογιάννης, Κωνσταντινίδης

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

foto: sportifico Xristos – Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply