Connect with us

Γ Εθνική

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα η Ηλιούπολη, 5-2 τον Ηρακλή Λάρισας

Published

on

Μεγάλη νίκη την οποία όμως δεν μπόρεσε να χαρεί πήρε η Ηλιούπολη, που κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με το εμφατικό 5-2 επί του Ηρακλή Λάρισας.

Έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, αλλά τα νέα από την Νίκαια δεν ήταν αυτά που περίμενε με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 5η θέση. Ο Ηρακλής Λάρισας δεν μπόρεσε να έχει αξιόλογη παρουσία στα μπαράζ, και έμεινε στην τελευταία θέση με ένα βαθμό.

Μόλις στο 4′ ο Μπουσάι έκανε το 1-0, με τον Ζέλο στο 10′ με πέναλτι να κάνει το 2-0. Στο 30′ ο Μπάξτον ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 30′, με τον Γκίκα στο 45′ με απευθείας φάουλ να μειώνει σε 3-1.

Στο 50′ η Ηλιούπολη είχε δοκάρι με τον Μπάξτον, ενώ στο 58′ ο Παπαδόπουλος με φοβερό σουτ μείωσε κι άλλο σε 3-2. Όμως η απάντηση ήρθε άμεσα και στο 60′ ο Γεμιστός έκανε το 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 82′ ο Ταβάρες.

ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ: Μάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι, Πολίτης, Κρητικός, Σταύρου (83′ Γεωργιάδης), Γάγγος, Ζέλο, Ταβάρες, Γεμιστός (80′ Μαλάι), Μπάξτον (63′ Σάμιος).

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΆΡΙΣΑΣ: Ντάτσι, Ναρίνογλου (70′ Λώττας), Γαργάλας (56′ Κουτζαηλίας), Τάρτας, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Γκίκα, Παπαδόπουλος, Χρηστίδης (70′ Σταμάτης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

ΦΩΤΟ: Sportifico