Connect with us

Uncategorized

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα ο Νικολακάκης

3-1 τη Ραφήνα αλλά έπεσε κατηγορία

Published

on

Μπορεί ο ΑΠΟ Νικολακάκης να κέρδισε την Τριγλία Ραφήνας με 3-1, ωστόσο το ”τρίποντο” αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Μενιδιάτες οι οποίοι τελικά μετά τη νίκη που σημείωσε ο Ολυμπιακός Λαυρίου αποχαιρέτησαν την κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι ήθελαν μόνο νίκη και… στραβοπάτημα των ”ερυθρόλευκων” στο Πέραμα για να βρεθούν εκείνοι στην 7η προνομιούχο θέση, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Στο 14′ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ χάρις σε γκολ του Εγιουρούμ. Οι ”κιτρινόμαυροι” έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση 4′ αργότερα όμως ο Μάντζης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μουκέα. Στο 31′ ο Κωβαίος σημείωσε το 2-0, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65′ με τον Χατζάκη σε 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε στο 68′ ο Ανδρεάδης με πλασέ.

Διαιτητής ήταν ο Αποστολόπουλος (Ηλείας)

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός): Μουκέας, Τσιτοφώτος, Νίκας, Μήλας, Συρίγος, Ανδρεάδης, Παναγόπουλος, Κωβαίος (68′ Τερζίεφ), Εγιουρούμ (50′ Πιτσούνης), Σπυρίδης (86′ Λαζαρίδης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Κύρκος, Στρόμπουλος, Μπλιάμπλιας, Αλεβίζος, Τσέπας (77′ Ζαννάκης), Σταμπέλος Δ. (66′ Τσάγκαρης), Ματζώρος, Χοτζάι, Γκίκας, Μάντζης, Κονταρίνης (46′ Χατζάκης)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply